Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.24. 17:18

SZDSZ: Borsodból is mennek a küldöttek

<p>Budapest - A Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) hétvégén küldöttgyűlésen dönt arról, hogy kilépjenek a koalícióból, vagy sem. Várhatóan az előbbi mellett voksolnak majd, legalábbis Horn Gábor, a párt egyik ügyvivője szerint.</p>

A küldöttgyűlésre megyénkből is érkeznek küldöttek, köztük T. Asztalos Ildikó, a szabad demokraták megyei elnöke. Az elmúlt hónapokban Köteles Péter miskolci SZDSZ-es tag azzal vádolta a megyei elnököt, hogy a tavalyi elnökválasztáson csalásra buzdította a jelenlévő borsodiakat. Éppen ezért adódott a kérdés, hogy T. Asztalos Ildikó részt vesz-e a küldöttgyűlésen? Mint mondta: természetesen, hiszen megkapta a meghívót a rendezvényre, ez jogosít fel minden küldöttet a részvételre.

A hétvégi programra egy választmányi tagot is delegáltak megyénkből, Tokár Balázs személyében, aki ellenőrzi majd a választás tisztaságát – tudtuk meg a megyei vezetőtől.

Köteles Pétert is kerestük, hogy megkérdezzük elmegy-e a küldöttgyűlésre. Őt azonban nem sikerült elérnünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!