Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.10. 20:51

"Strandolt" a jogi bizottság

<p>A miskolctapolcai strandra látogatott csütörtök délután a jogi bizottság.Kihelyezett ülésükön megnézték a Pagony Béta Kft.-től tegnap átvett strand állapotát. Szinte hagyomány a jogi bizottságnál, hogy kihelyezett ülést tartanak.&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/strandbizottsag-tapolca-selyemret-miskolc.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/strandbizottsag-tapolca-miskolc-stran-2.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A miskolci képviselőtestület jogi bizottsága tegnap kilátogatott a miskolctapolcai strandra, hogy megnézze annak állapotát. Korábbi ülésükön az Avas szállót járták be.

Kihelyezett üléseiket dr. Mokrai Mihály, a bizottság elnöke azzal indokolta, hogy különös figyelmet fordítanak az álló beruházások beindítására. Eddig sikerként könyvelhetik el az Avas szálló-ügyét, hiszen hosszú évek után megkezdődhetett az építkezés. Valamint - folytatta - a tapolcai strand is ilyen, hiszen a bizottság közreműködésének köszönhetően újra területen belülre kerülhetett az önkormányzat. Következő állomás? A DVTK Stadion és környéke - válaszolta az elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!