Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.29. 15:56

Halál a platón Kazincbarcikán

<p>Kazincbarcika - Meghalt Kazincbarcikán egy utazó vidámpark munkatársa. Az elsődleges információk szerint szén-monoxid mérgezés okozta a 48 éves ózdi férfi halálát.</p>

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében folytat az ügyben vizsgálatot, mely egy állampolgári bejelentés alapján indult. A kazincbarcikai Csónakázó-tó melletti füves területen lévő utazó vidámpark egyik eszméletlenül fekvő munkatársát április 29-én a reggeli órákban találták meg, egy ponyvával borított tehergépjármű teljesen zárt platóján.

A 48 éves férfi életét már a helyszínre kiérkező mentősök sem tudták megmenteni. Az eddigi adatok szerint a tragédiát a platón üzemeltetett aggregátor által keletkezett szén-monoxid mérgezés okozhatta. A helyszíni vizsgálat kizárta az idegenkezűséget, de a körülmények pontos tisztázása érdekében a rendőrség a közigazgatási eljárásban hatósági boncolást rendelt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!