Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.31. 16:16

MIK, immár divíziókban - ingatlankezelés Miskolcon

<p>Miskolc - Nem osztályok, de osztályszerűek azok az egységek, amelyek elnevezése divízió. Ilyenekbe szerveződve végi munkáját a miskolci ingatlangazdálkodó cég.</p>

A holdingon belüli feladatok új szerkezeti felépítést indokoltak a MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt-nél, amelynek vezérigazgatója, Molnár Zoltán hétfőn sajtótájékoztatón mutatta be a divíziókat (osztályhoz hasonló egységeket), azok vezetőit. (Jirkovszky Tamás nem tudott részt venni az eseményen.)

A Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt. 1993. óta működik részvénytársasági formában, Miskolc forgalomképes ingatlanvagyonának kezelőjeként. A cég a város ingatlanvagyonának kezelése mellett város- és gazdaságfejlesztési feladatokat is ellát. Mint a vezérigazgató elmondta, legfontosabb feladatuknak azt tekintik, hogy az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása mellett megóvják és gyarapítsák Miskolc értékeit, segítsék a város fejlődését.

A MIK Zrt. tevékénységének része, hogy 6000 önkormányzati tulajdonú lakást és 1400 egyéb helyiséget kezel, évente 65 ezer ügyfelet szolgál ki, 12 ezer lakás és egyéb helyiség ügyeit intézi társasház-kezelőként.

A divíziók és vezetőik: szolgáltatási divízió, vezetője Németh Zoltán szolgáltatási igazgató-helyettes, gazdasági divízió, vezetője Bodgál Gabriella gazdasági igazgatóhelyettes, építési- és karbantartási divízió, vezetője Pisák József főmérnök, városfejlesztési divízió, vezetője Jirkovszky Tamás városfejlesztési igazgató-helyettes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!