Autó-motor

2020.02.12. 17:39

Új Volkswagen csodákat kapnak a focisták és kézis lányok

A Debrecen Autóházban vehették át a legújabb és egyben legszebb Volkswagen modelleket a DVSC focistái.

Fotó: Kiss Annamarie

– Öt éve vagyunk közvetlen kapcsolatban a DVSC-vel és szolgáljuk ki sportolóikat gépkocsijainkkal. A Volkswagen országosan sőt világszerte is kiemelten támogatja a futballt, helyileg is erre törekszünk – mondta Tóth Szabolcs, a Debrecen Autó értékesítési vezetője. Hozzátette: Láthatunk majd a város utcáin nagyobb kategóriás Passatokat és Tiguánokat, valamint középkategóriás Golf-t, Sportsvan-t és T-Roc-ot.

Törekednek mindenki igényének eleget tenni

Azt, hogy melyik modell kié, a klub dönti el. Általában a csapatkapitányok és a régebbi játékosok kapják a magasabb értékű négykerekűeket. A brand sportoló arcai kötelezően csak ezzel járhatnak majd az edzésekre és a mérkőzésekre. A DVSC kézis lányai egyforma Volkswagen T-Cross típusú nőiesebb modellel gazdagodnak, amelyek a városi közlekedésre kiválóan alkalmasak; hiszen könnyed parkolást és kezelhetőséget tesznek lehetővé. A régi darabokat a szalon visszaveszi és újra értékesíteni fogja.

A DVSC-nek átadott autók típusai:

- Volkswagen Golf

- Volkswagen Golf Sportsvan

- Volkswagen T-ROC

- Volkswagen Passat

- VW Tiguan

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!