Autó - Motor

2014.12.25. 22:57

Kell az év végi dzsembori nekik

Év végén már mindenki azt gondolná, hogy az ünnepek, meg egyebek a fontosak, de úgy látszik Jánosa Ákos és Brunekker Árpi számára a kettő nem zárja ki egymást. Ők lerendezik a karácsony után és a szilveszteri buli előtt a saját kis dzsemborijukat, és akkor lesznek elégedettek a 2014-es évvel.

Év végén már mindenki azt gondolná, hogy az ünnepek, meg egyebek a fontosak, de úgy látszik Jánosa Ákos és Brunekker Árpi számára a kettő nem zárja ki egymást. Ők lerendezik a karácsony után és a szilveszteri buli előtt a saját kis dzsemborijukat, és akkor lesznek elégedettek a 2014-es évvel.

„Tudom, hogy lehetne már ilyenkor pihenni is otthon egy karfás fotelben papásan, de azok nem mi lennénk. Amúgy meg mi Árpival a 2009-es Szilveszter Rallyn mentünk először, és hát megmondom őszintén, hogy ez már nálunk rituálénak számít. Igaz, hogy egész évben szerencsére sokat tudtunk menni, de valamiért nekünk szükségünk van erre a kis buli versenyre…meg hát a csapat se lustuljon el. J Ez a háromnapos muri méltó lezárása lesz, reméljük az idei szezonnak. A teszten a támogatóinkat fogjuk autóztatni, mert ez az időszak sokaknak megfelel, és már nagyon kíváncsiak a kis méregzsákra. Este pedig egy kis „lazulós csapat bulival” készülünk a Bakó Rally Team számára, hogy megköszönjük az egész éves munkájukat. Hétfőn pedig „frissen és üdén” rajthoz állunk Árpival, és még így befejezésképpen bízunk benne, hogy még itt is tanulni fogunk valamit, mint ahogy egész évben nagyon sokat tanultunk. A verseny az számunkra itt is verseny lesz, ehhez népes kategória állt össze, de mindenképpen más lesz a feelingje, mert valamiért másképp fogja már fel ezt a futamot az ember, mint máskor. A havazás az megviccelne minket, ha mégis lenne…de sebaj, jöjjön az a dzsembori.” – válaszolta Ákos izgatottan.

Az egész éves pörgés megmaradt Ákosnál és Árpinál, egyszóval még most sem bírnak nyugodtan ülni a sejhajukon, De az vesse rájuk az első követ, aki nem érti meg ezeket a fanatikus srácokat…ugye, hogy nincs olyan.

„A haverom nagyon jól elmondott már előttem mindent, mert az első randink anno, tényleg a Szilveszter Rallyn volt, és hát azóta ha akarna sem tudna kirakni a kocsiból. Ami pánikra okot adhat az esetleg az, hogy a meteorológusok ijesztgetnek minket a hóval a verseny idejére, de tudjuk, hogy csak néha-néha találják el, hogy mi is lesz. De, ha mégis úgy adódna, akkor majd autózunk csak úgy spontán, legalább megtanulunk elsőkerekessel hó autózni is. Mert az oké, hogy ez olyan buli, fanta, haverok verseny általában, de mi valamiért mindig vérszemet kapunk menet közben, és hajt a vérünk, hogy minél előrébb végezzünk. Ha össze akarnám így verseny előtt foglalni a Szilveszter Rallyt, akkor első nap a támogatóké, de már az este a miénk, mert a csapat bulin biztosan lesz egy kis ereszd el a hajamat, és másnap kérem szépen újra komolyság és versenykész állapotban fogtok minket látni…legalábbis ezek a tervek. J Minden úgy fog történni, ahogy a nagy könyvben meg van írva.” – humorizált Árpi már tőle megszokottan.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves támogatónknak az egész éves bizalmat, és Kellemes Ünnepek kívánunk mindenkinek.

Köszönet a támogatásért:

Stantools Kft. Szerszám és Gépkereskedés; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, - Tűz, - Környezet, - Védelmi Kft.; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Meditó Kft. Játék nagykereskedelem; Global – Roll Kft. Nyomtatvány kereskedés; Kami Ker Kft. Nyomda; Kállai Group Kft. Építőipari kivitelezés; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem; Automobile France Kft. Francia autóbontó;

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: galadriel.hu

Címkék#rally

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!