Autó - Motor

2013.02.21. 14:33

A Honda két tanulmánymodellt is bemutat a Genfi Autókiállításon

Nyilvánosságra hozta a 2013-as Genfi Autókiállításon bemutatandó modellek listáját a Honda. Az új 1.6 i-DTEC motorral felszerelt CR-V mellett két tanulmánymodell is helyet kap a márka standján.

Nyilvánosságra hozta a 2013-as Genfi Autókiállításon bemutatandó modellek listáját a Honda. Az új 1.6 i-DTEC motorral felszerelt CR-V mellett két tanulmánymodell is helyet kap a márka standján.

Civic kombi koncepcióautó

Határozott vonalakkal lép színre a szériagyártású modell stílusjegyeit hordozó Civic kombi tanulmányautó. Az új karosszériaváltozattal a Civic még népszerűbbé válhat a vásárlók körében.

Honda NSX Concept

Az európai vásárlók a Genfi Autókiállításon találkozhatnak először az NSX következő generációjának előfutárával. A Honda NSX Concept nemcsak a beltér kialakítására vonatkozóan mutatja meg a tervezési irányt, hanem a karosszéria jövőbeni formavilágát is előrevetíti. A kasztni szupersportautóhoz méltóan alacsony és széles, ugyanakkor egyszerű, letisztult, modern felületeinek, valamint szembetűnő részletmegoldásainak köszönhetően rendkívül futurisztikus, illetve high-tech benyomást kelt.

CR-V 1.6i-DTEC

Az Earth Dreams Technology motorcsalád tagjaként megismert 1.6 i-DTEC dízel erőforrás ezentúl a Civic mellett a CR-V-hez is elérhető lesz. A motor elsőkerékhajtással és manuális váltóval társítva kerül a közkedvelt szabadidő-autóba, a teljesítmény és a gazdaságosság tökéletes harmóniáját megteremtve a vásárlók számára.

Az 1.6 i-DTEC dízelmotor kategóriájának legkönnyebb hajtóműve, így a CR-V kiemelkedő motorerővel, remek úttartással és alacsony fenntartási költségekkel járul hozzá a hatékony közlekedéshez. A CR-V 1.6 i-DTEC forgalmazása 2013 őszén kezdődik.

A Honda sajtótájékoztatója március 5-én, 13:15-kor kezdődik a márka standján (standszám: 4250).

 

(forrás: honda.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!