Autó - Motor

2012.09.10. 14:36

Ezt talán a jég is elbírja - jön a mini Hummer

Egy brit cég hivatalosan licenszelt ötlete alapján sokkal olcsóbban juthatunk Hummerhez. Befér a garázsba és alig fogyaszt. De a jeget vajon bírja-e?

Egy brit cég hivatalosan licenszelt ötlete alapján sokkal olcsóbban juthatunk Hummerhez. Befér a garázsba és alig fogyaszt. De a jeget vajon bírja-e? Első pillantásra olyan mintha egy Hummerbe hátulról belerohant volna egy kispolszki. Bár az ütközés végkimenetele nem ez lenne, sőt!

Elfelejthetjük a V8-as motort, a bébi terepjárót simán elhajtja egy elektromos motor is (60 mérföld távolságig egy töltéssel). Mindegyikbe egységesen 72 voltos, lithium-ionos aksit szerelnek. A kerék mérete viszont választható: 15" vagy 18". A töltöttségre egy hatalmas LCD kijelző emlékeztet, valamint Pioneer hangrendszer biztosítja a zenés szórakozást.

A kis gyár egyelőre 25 darabot tervez készíteni, darabja 40,000 dollárért megvásárolható (kb 8,5 millió forint). Ha ezeket sikeresen értékesítik, akkor semmi sem állíthatja meg a briteket, hogy elárasszák az utakat a bébi Hummerek. Hát nem cuki?

További képekért tekintse meg a videót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!