Asztrológia

2016.01.09. 08:48

Napi horoszkóp - 2016. január 9.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Ne menjen bele szócsatákba, mert gyorsan elmérgesedhet a vita. Inkább vonuljon félre és fordítsa a figyelmét saját magára. Bőven van tisztázandó kérdés a fejében, éppen ideje azokat tisztázni, hiszen addig nem tud továbblépni, amíg nem kap válaszokat először önmagától és utána még az érintett felektől is. Nehéz nap vár Önre, nagy utat fog bejárni és végül veszteségeket is el kell könyvelnie. Nem csoda, ha a szerettei is igyekeznek elkerülni, hiszen árad Önből a feszültség.

Bika

04.21 – 05.21

Képes belemenni olyan egyezségbe, melyről érzi, hogy előnytelen. Mégis fontosabbnak tartja most azt, hogy a béke és a nyugalom megmaradjon. Egy darabig el fogja tudni nyomni az emiatt érzett csalódottságot, de ha nem szakít időt magára, akkor vulkánként fog kitörni. Ne csináljon magából áldozatot, mert ez akár komolyabb problémát is okozhat, hiszen Ön nehezen fogadja el, ha kicsúszik a kezéből az irányítás.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ha fáradtnak érzi magát, nyugodtan lassítson. Nincsenek olyan kötelezettségei, melyek ne tűrnének halasztást, a szervezetét azonban nem aknázhatja ki büntetlenül. Az egészségét kockáztatja, ha most nem áll meg és hagy időt a regenerálódásra. Ez nem csak fizikai értelemben fontos, de szellemileg is tehermentesítenie kell magát ahhoz, hogy ismét önmagára találhasson. Séta, olvasás, egy hobbi felélesztése mind elősegíthetik ezt.

Rák

06.22 - 07.22

Hiába érzi úgy, hogy tele van energiával, az első nehézségek beköszöntével a lendülete alábbhagy. Éppen ezért ne tervezzen be komolyabb munkálatokat a mai napra, inkább tudja le a halasztást nem tűrő kötelezettségeit és utána pihenjen meg. Szerettei is hiányolják azt a meghitt nyugalmat, amelyet áraszt, amikor lelkileg minden rendben Önnel és egyensúly honol a bensőjében, ne okozzon csalódást nekik.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Szíve szerint hátrahagyna csapot-papot és egyedül nekivágna a nagyvilágnak, csak szabadulhasson minden kötöttségétől. Mivel azonban vannak olyan kötelezettségei, melyek nem tűrnek halasztást, kénytelen lesz megtalálni az arany középutat. Kérhet például segítséget, hogy a feladatokkal mihamarabb végezhessen és utána már valóban csak önmagára kell figyelnie. De az is megoldás, ha a saját nyugodt ütemében végzi el a mai teendőit.

Szűz

08.24 - 09.23

Nem kell egyedül megbirkóznia az akadályokkal, szerettei ott állnak Ön mellett, még kérnie sem kell, mivel már nem tudta álcázni előttük, hogy fáradt és feszült. Ennek köszönheti azt a segítőkészséget, amely feltámadt bennük. Ne szégyenlősködjön, osszon rájuk is bátran feladatot, mindenkire talál a lehetőségeihez mérten nem túl nehezet, de egyúttal ezzel tehermentesítheti is magát. Hiszen nem csak az van elvégezve, amit Ön csinál meg a két kezével.

Mérleg

09.24 - 10.23

Nem seperte a szőnyeg alá, de tudja, hogy még nem is zárta le teljesen, Mégsem képes most tovább foglalkozni a kérdéssel, mert úgy érzi, meghaladja az erejét. Legyen nagyvonalú önmagával szemben és érje be azzal, hogy sikerült úgy időt nyernie, hogy nem mondott nemet, így marad ideje arra is, hogy kicsit pihenjen, kikapcsolódjon. Ha például meghívást kap, fogadja el, lesz energiája kellemesen érezni magát.

Skorpió

10.24 - 11.22

Végre sikerül egy olyan célt kitűznie maga elé, amely mindjárt elérhető is. Nem kell sokat fáradoznia, hogy a hőn áhított siker is meglegyen és ez utána olyan energiákkal tölti el, mely átlendíti a holtponton. Ennek ellenére, ne hajszoljon további eredményeket, inkább dőljön hátra és élvezze az elvégzett feladat okozta örömet. Hiszen mi értelme lett volna küzdenie, ha utána egyből újabb kötelezettségeket vesz a nyakába?

Nyilas

11.23 - 12.21

Szeretné feladni minden küzdelmét és félrevonulni csak a sebeket nyalogatni. Ezt azonban nem teheti meg, hiszen számítanak Önre. Hogy mihamarabb kilábalhasson ebből a gödörből, most ne a fájó pontokat elemezze az életében, gondoljon inkább az elért sikerekre. Még alig kezdődött el az év, mégis számos szép eredményeket tud felmutatni. És ezeket magának köszönheti elsősorban, fontos, hogy ezt tartsa szem előtt.

Bak

12.22 – 01.20

Amikor másnak tanácsot ad, közben a saját problémáira gondol. Ha sikerül tovább is vinni a fejében mindazt, amit mond, rá fog ébredni arra, hogy ezek akár a saját gondjaira is megoldást nyújthatnak. Persze meg kell dolgoznia a sikerért, hogy végre tisztázza az Önt foglalkoztató kérdéseket, de ez már könnyedén fog menni, hiszen végre látja a fényt az alagút végén. Ne feledkezzen meg azonban eközben sem arról, hogy a friss levegő és a testmozgás csodákra képes.

Vízöntő

01.21 - 02.19

Tiszta fejjel könnyebben megy a gondolkodás. Éppen ezért ne akarja görcsösen keresni a válaszokat, először inkább terelje el a figyelmét a gondokról, akár egy kellemes séta a friss levegőn is jótékony hatással lehet Önre. Ha már sikerül kellő távolságra kerülni a problémától, akkor fogja észrevenni az összefüggéseket és így már a megoldások is hamarabb jönnek. Hatalmas tehertől szabadulhat meg a mai napon így.

Halak

02.20 - 03.20

Csak az van megcsinálva, amit Ön végez el. Hiába próbál segítséget kérni, abban nincs köszönet, dolgozhat mások után. Éppen ezért inkább kevesebb feladatot tervezzen be a mai napra, éppen csak annyit, amelyet egyedül is képes elvégezni. Bár a szerettei aggódva figyelik, mégsem állnak Ön mellé, érdemes lenne erről elbeszélgetni velük, de ne most, mert túl feszült ahhoz, hogy megértesse velük, mennyit jelentene a támaszuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!