Asztrológia

2015.12.03. 07:50

Napi horoszkóp - 2015. december 3.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

A biztonságérzéshez hozzátartozik, hogy nem kell támadásokra számítani. Mivel fáradtan ébredt és tudja, hogy az egészségével sincs minden rendben, ezért ne mozogjon olyan körökben, ahol elég egy apró figyelmetlenség és azt veszi észre, az ellenségei máris ízekre szedték. Elsősorban önmagára számíthat, ezért ne keressen most új utakat, a rutin feladatok elvégzése is elegendő ahhoz, hogy elégedett legyen.

Bika

04.21 – 05.21

Hiába a rengeteg remek ötlet, ha nincs meg Önben a kellő erő, hogy azokat meg is valósítsa. De ez ne keserítse el, összpontosítson most a megszokott feladataira és a terveit vesse papírra. Nyugodtabb percekben azon is elgondolkodhat, kit érdemes megnyernie az ügynek, így amikor a tettek mezejére lép, már össze is állíthatja a csapatát, akikkel aztán minden nehézséggel megbirkózhatnak. Ugye, hogy nem is volt annyira felesleges ez a nap?

Ikrek

05.22 – 06.21

Állítsa össze a napirendet, ugyanis hajlamos lehet elveszni a részletekben és végül számos nyitott kérdést hagyni a nap végére. Ha azonban előre tudja, mit szeretne elintézni, akkor beoszthatja az idejét, és ha azt érzi, kezd kicsúszni az irányítás a kezei közül, segítséget kérhet. Ha nem elvárást támaszt, hanem képes meg is becsülni a támogatást, végül valódi eredményeket is elmutathat és elégedett lehet a teljesítményével.

Rák

06.22 - 07.22

Ne vállaljon különösebb fizikai terhelést, ezt bízza inkább másokra. Ha azonban szellemi teljesítményre van szükség, bátran ragadja magához a kezdeményezést, ugyanis képes tisztán látni, a felmerülő kérdéseket az alapoknál megragadva megválaszolni. Olyan megoldásokkal áll elő, melyek ugyan nem hétköznapiak, mégis könnyedén kivitelezhetőek. Éppen ezért ne fojtsa el magában az ötleteit, bátran tárja fel a környezetében élők előtt.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Olyan helyzetekbe kerül a mai napon, melyekben máskor képtelen helyt állni. Most azonban nem veszíti el a türelmét és a hideg fejét, ezért azonnal megoldásokat keres. Bár úgy érzi, egyedül kell az akadályokat leküzdeni, de még ez sem szegi a kedvét és kifejezetten élvezi, ahogy halad előre. A nap végén visszatekintve még önmagának sem tudná megmondani, minek is köszönheti ezt a mérhetetlen türelmet, pedig érdemes lenne megkeresni a siker titkát.

Szűz

08.24 - 09.23

Bár még nem látja a végét, most mégsem tántorítja el Önt attól, hogy belekezdjen. Ritkán ugrik ilyen vakmerően fejest a dolgokba, de most kockáztat. A siker azon múlik, talál-e támaszt maga mellé, aki majd átlendíti a holtpontokon. Éppen ezért avasson be pár embert a terveibe, hogy a megfelelő időben ott állhassanak Ön mögött. Bár a céljait nem éri el, mégis elégedett lehet az úttal, amelyet a mai napon megtesz.

Mérleg

09.24 - 10.23

Úgy érzi, valami újat kell behozni az életébe, de nem tudja, merre induljon el. Első körben érdemes lenne szűkebb családi körben tisztázni, ki milyen terveket szőtt az év hátralévő részére. Ha ez nem okoz Önnek igazi kihívást, akkor nézzen szét tágabb környezetében is, de bármerre is induljon, nem feledheti, hogy első körben az otthonában kell helyt állnia. Az is lehet, ez az érzés csak pillanatnyi fellángolás, hagyjon időt, hogy a gondolatai valóban beérjenek.

Skorpió

10.24 - 11.22

Ne másokban keresse a hibát, ha még magában nem nézett szét. Az, hogy elégedetlen a helyzetével, valóban írható a körülmények számlájára, ám az, hogy Ön bizonyos lehetőségeket elszalasztott, csak magának köszönheti. Ha sikerül tisztáznia, mikor tévedt le a helyesnek tartott útról, még van esélye oda visszamenni és visszatalálni a céljaihoz. Ha azonban továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Ön mindent megtett, egyre távolabb kerül az álmaitól.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ne akarja minden áron magához ragadni a kezdeményezést. A mai napon sodródjon az árral, ebből is rengeteget okulhat. Bár átmenetileg távolabb kerül a céljaitól, hosszabb távon mégis szerencsésnek vallhatja majd magát, hogy olyan emberek mellett állt, akik erre most megkérik. Legyen igazi csapatjátékos, aki csendesen megfigyel és mások kezei alá dolgozik, nem marad ugyanis észrevétlen, hogy lehet Önre számítani.

Bak

12.22 – 01.20

Nem érzi magát biztonságban, így folyamatosan a háta mögé néz. Pedig a támadás nem onnan jön, ahonnan számít rá, így nem is igazán az fogja rosszul érinteni, hogy elgáncsolták, sokkal inkább az, hogy bizonyos emberekben csalódnia kellett. Érdemes ezért átgondolni a kapcsolatait, és ha kell, akár megszakítani bizonyos emberekkel, ugyanis az utóbbi időben túl sok mindenkit engedett közel magához.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Nem feltétlenül a terveivel vannak problémák, csak egyszerűen képtelen azokat úgy szavakba önteni, hogy az elfogadható legyen mások számára is. Ne a nagy közönséget akarja meggyőzni, inkább keressen egy vagy két embert, akik Ön mellé állnak. Ha már elindulnak az úton és a részeredmények jelentkeznek, sokkal gyorsabban állíthat másokat is az ügy mellé, mintha csak beszélne róla. Legyen határozott és elszánt, ez lehet a leghatásosabb eszköz a kezében.

Halak

02.20 - 03.20

Ne akarjon mindenáron az ügy élére állni, ugyanis ezzel olyan embereket tántoríthat el, akik egyébként nagy segítségére lennének. Sajnos képtelen ugyanis átlépni a személyes sértettségükön, de Ön közben tudja, hogy ez a kérdés megérett arra, hogy sikerre vezessék. Legyen Ön az, aki háttérbe vonul, és csak csendesen megfigyel, amikor eljön az ideje, úgyis Önhöz fognak fordulni tanácsért és akkor már minden fenntartás nélkül veheti vissza a vezetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!