Asztrológia

2015.12.14. 07:49

Napi horoszkóp - 2015. december 14.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Hatalmába keríti az év végi hajrá, aminek egyenes következménye, hogy ideges kapkodásba kezd. Tudja jól, hiszen minden évben átéli ezt, hogy eredményekre így nem számíthat és a hangulata is csapnivaló lesz, mégsem képes uralkodni magán. Mi lenne, ha idén csak azért is megmutatná a világnak, hogy képes összeszedni a gondolatait és rendezni a sorokat? Ehhez nincs másra szüksége, csak öt percre, amíg összeállít egy napi- illetve heti rendet

Bika

04.21 – 05.21

Már ne vállaljon magára újabb kötelezettségeket, hiszen rengeteg egyébként is a teendője. Tudjon nemet mondani, hiszen képtelenség lenne minden feladatot lelkiismeretesen elvégezni, márpedig Ön nem elégszik meg a félmegoldásokkal. Állítson fel egy fontossági sorrendet és itt ne a karácsonyi előkészületek kerüljenek a sor végére, mert azzal csak a saját dolgát nehezíti meg. Ha akad pár percüresjárat, szellőztesse ki a fejét a friss levegőn.

Ikrek

05.22 – 06.21

Nem indul nyugodtan a hét, de ez már nem is meglepő. Viszont arra törekednie kell, hogy a folytatás már valamennyire az Ön elképzelései szerint alakuljon. Mielőbb tudja le azokat a kötelezettségeket, ahol a határidők szorongatják, mert már ezzel komoly tehertől szabadulhat meg. Ha módjában áll, már kezdje meg az előkészületeket az ünnepekre, hiszen az utolsó percben kapkodás elronthatja a hangulatát.

Rák

06.22 - 07.22

Legyen türelmes, ha már a környezetében mindenki feszült. Szükség van egy olyan emberre, akihez tanácsért lehet fordulni, aki átlátja a helyzetet és józan fejjel mérlegel. Ön képes erre, ha nem engedi, hogy az indulatok magukkal ragadják. El kell fogadnia, hogy a saját érdekei háttérbe szorulnak, de kárpótolja ezért az az elismerés, amit azzal vált ki, hogy tényleg képes volt elkergetni a v iharfelhőket.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Képes megőrizni a hideg fejét, pedig egyre gyülekeznek a feladatok az asztalán. A fejében már összeállt az év hátralévő része, pontosan eltervezte, melyik nap mit kell elvégeznie ahhoz, hogy az ünnepek már nyugalomban teljenek, ám mintha most mindenki azon dolgozna, hogy ezt felborítsa. Ön pedig újra és újra összeszedi a gondolatait, továbbra is képes tartani magát ahhoz, hogy nem az utolsó pillanatra hagy mindent.

Szűz

08.24 - 09.23

Érdemes a mai napon mások keze alá dolgozni, mert nem marad majd viszonzás nélkül. Tele van lendülettel, így komoly segítséget nyújthat annak, aki ezt kéri. Ne erőltesse azonban a jelenlétét ott, ahol nem látják szívesen. A tanácsai ugyan könnyen megvalósíthatóak lennének, de ha azt érezteti, hogy Ön minden igazság tudója, csak ellenszenvet alakít ki. Akad bőven dolga ott is, ahol erre kérik.

Mérleg

09.24 - 10.23

Szedje össze magát, hiszen még számos kötelezettsége van. Szeretne már hátradőlni, de ezt nem teheti meg addig, amíg határidők szorongatják, számítanak a teljesítményére. Tudja jól, hogy csak a lelkiismeretét terhelné meg azzal, ha halogatná a feladatokat, mégis képtelen összpontosítani. Amikor úgy érzi, már végképp nem bírná tovább, szellőztesse ki kicsit a fejét, engedje pár percre szabadjára a gondokat, hogy aztán újult erővel folytassa, amit megkezdett.

Skorpió

10.24 - 11.22

Úgy érzi, kezdenek összecsapni a feje fölött a hullámok. Ha engedi, hogy a kapkodás és az idegeskedés vegye az uralmat a napja felett, akkor ez valóban így is van. De ha átgondolja az Önre váró feladatokat, felállítja azt a bizonyos sorrendet, akkor könnyedén veszi az akadályokat és végül még gyorsabban is haladhat, mint gondolná. Nem mindig az eszeveszett rohanás a kivezető út és erre bizonyíték a mai nap is.

Nyilas

11.23 - 12.21

Kerülje az embereket a mai napon, mert átveszik az irányítást Ön felett és így a saját érdekeit teljesen háttérbe kellene szorítani. Márpedig számtalan feladat vár arra, hogy végre lezárja és továbbléphessen. Erre csak akkor van lehetősége, ha nem kell másokra is tekintettel lenni, haladhat a saját elképzelései szerint és képes összpontosítani. Zárja ki a zavaró tényezőket, melyek közül a leggyakoribbak az Önt körülvevők lennének.

Bak

12.22 – 01.20

Az a nyugalom, amely árad Önből, egyúttal vonzóvá is teszi. Ennek köszönheti, hogy a saját dolgaival csak lassan halad, de a környezetében élők szívesen fordulnak Önhöz tanácsért, segítségért. Ha mindenkinek igent mond, végül felborul az egyensúly és a nap végére már oda lesz az a bizonyos megfontoltság, átveszi a helyét az ideges kapkodás. Hiszen büntetlenül Ön sem teheti félre a feladatait és erre figyelmeztetik is.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Ha döntőbírónak kérik fel egy kérdésben, komoly fejtörést okoznak. Nem látja át a problémát, így nem is hozhat olyan ítéletet, amelyet aztán tiszta szívvel vállalhat. Minden érdekelt fél közel áll Önhöz, így megbántani se szeretne senkit, Ahhoz, hogy ezt elkerülje, vissza kell vonulnia a saját világába úgy, hogy közben ne keltse mogorva ember benyomását. Ismét egy álarcot kényszerül magára erőltetni, pedig már annyiszor megfogadta, hogy nem teszi többet.

Halak

02.20 - 03.20

Most minden olyanra lesz ideje, amit valóban fontosnak érez. A tudatalattijában már összegyűjtött számos feladatot, melyet mindenképpen szeretne lezárni még az ünnepek előtt. Most ezeket előveheti szépen sorban, de ne egyszerre. Hiába van ugyanis tele energiával, segítségre nem számíthat. De egyedül is remekül boldogul, ha nem kapkod, hanem pontosan kidolgozott napirend szerint tevékenykedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!