Asztrológia

2013.12.13. 10:34

Napi horoszkóp – 2013. december 13.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Ma kegyeibe fogadja a Sors, és Önnel jár a szerencse is. Ez tehát egy felhőtlen napnak ígérkezik. Komoly sikert remélhet, no meg egy heves vitát követően nyertes játszmát. Mindezt betetőzi, hogy Ámor nyila is szíven találja. Régóta vágyott már ilyen rendkívüli napra, élvezze ki hát az utolsó másodpercéig. Ezen az éjszakán különben sem érdemes korán lefeküdnie, hiszen úgy fel van dobódva, hogy képtelen lenne elaludni.

Bika

04.21 – 05.21

Pihentető ez a nap, még akkor is, ha nincs még itt a hétvége. Okosan tette, hogy mára nem vállalt plusz feladatokat, így csak a rutin munkákkal kell végeznie. Jobb, ha inkább környezetének hívó szavát hallgatja meg. Annál is inkább, mert az esti kikapcsolódás valami egészen különleges és izgató élményt sejtet. Igyekezzen délután pihenni egy kicsit, hogy sokáig élvezni tudja ezt a feledhetetlen szórakozást és társaságot.

Ikrek

05.22 – 06.21

Egyre jobban érzi magát attól, hogy kötéltáncot kell járnia, és a lezuhanás veszélye egészen az utolsó pillanatig fennáll. Szinte keresi az olyan kihívásokat, amelyek komoly kockázatot rejtenek magukban. Vegyen mély lélegzetet, és úgy egyensúlyozzon, hogy közben nem az Ön alatt húzódó mélységre koncentrál, hanem csak előre tekint. A csalódás egyszerre visszavetné ambícióit, és másoknak is kellemetlen perceket szerezhet vele.

Rák

06.22 - 07.22

Hatalmas kerülőutat tesz, de célhoz ér. Néhány jel azt mutatja, hogy erre volt most a legnagyobb szüksége. Olyan felfedezéseket tesz, melyek ott voltak mindig szem előtt, de valamiért elkerülte a figyelmét. Emberek válnak szimpatikussá, olyan értékeket talál bennük, melyek eddig is jelen voltak, de nem tudta értékelni azokat. Arra is sokkal érzékenyebb, ha valaki bajban van, remek tanácsokkal szolgál, ha figyelmesen végighallgatja. Alapjaiban változnak meg a gondolatai a mai nap élményeitől.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Hogy ez a nap kedve szerint alakuljon, az jobbára kizárólag Öntől függ. Ha elég kitartást és erőt érez magában ahhoz, hogy új dologba kezdjen, tegye azt, és fogjon teljes lendülettel munkába! Ha viszont úgy dönt, hogy inkább befejezetlen munkáival foglalkozik, azt is tegye lelkesedéssel, türelemmel. Bár vágyik az újdonságokra, kihívásokra, mégsem felejtheti el azokat a teendőit, melyek határideje közeleg, így halogatásra már nem nagyon van módja.


[poll id="4"]


Szűz

08.24 - 09.23

Egy biztos: ma sajnos nem üldözi a szerencse! Sőt, ellenkezőleg. Rengeteg kellemetlenség éri ezen a napon. Energiájának egy részét arra kell pazarolnia, hogy a felmerülő akadályokat leküzdje, melyeket annak köszönhet, hogy mások nem teljesítették a vállalásukat. Bosszúsága ellenére legyen nagyon óvatos, nehogy a figyelmetlenségnek baleset legyen a vége. Próbáljon meg nyugodt maradni, bármi történjék is. Gondoljon arra, ami majd az út végén vár Önre.

Mérleg

09.24 - 10.23

Mozgalmas órákra számíthat, de Önt pont az ilyen zűrzavar élteti. Ön ugyanis szereti a sok elintéznivalót, az olyan napokat, amikor nem ül ölbe tett kézzel. Na, ha máskor nem, hát ma ebben biztosan része lesz. Azért próbálja meg már reggel rendszerezni teendőit, fontossági sorrendet felállítani és az sem lenne baj, ha némi segítséget is elfogadna. Attól még Öné lesz a dicsőség, nem kell átengednie másnak.

Skorpió

10.24 - 11.22

Egyszerűen ég a munka a keze alatt! Úgy szeretne belekezdeni a hétvégébe, hogy minden lezáratlan ügye végére pontot tesz, úgy gondolja, addig kell ütni a vasat, amíg meleg. A környezetében élők színes beszámolói az ajándékvásárlásról ezért hihetetlenül bőszítik. Az a legjobb megoldás, ha igyekszik minden figyelmével a teendőire összpontosítani és kizárni a külvilág zavaró zajait. Énekeljen magában, meditáljon, ezek elősegítik a kiszakadást és felemelkedést.

Nyilas

9.01 - 9.01

Szürke, unott hangulatban van a mai napon, képtelen elszakadni az éjszakai rémálmoktól. Mindenki boldog Ön körül, és izgatottan készül a karácsonyi ünnepekre. Önnek azonban egy cseppet sincs most ünnepi hangulata, sőt… Úgy látszik, túlságosan fárasztó volt ez az év. Pedig muszáj lenne erőt vennie magán, hiszen el kell mennie bevásárolni. Induljon neki, hátha közben megjön a kedve hozzá. Végül is evés közben jön meg az étvágy.

Bak

12.22 – 01.20

Ez a nap hasznosnak bizonyul. Ha elképzeléseit, terveit illusztrációs anyaggal is meg tudja támogatni, akkor biztosabban számíthat az elfogadásra, a sikeressége. Minthogy Ön kitűnő megfigyelő, észrevételei jól hasznosíthatók mind a saját maga, mind a környezete számára. Ha van tehetsége ahhoz, hogy ezzel kapcsolatban szóban, vagy netán írásban rögzítsen bármit is, tegye meg, használja bátran a fantáziáját.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Ezen a napon szinte szárnyal. Régen kerítette már hatalmába ilyen pompás érzés, nem is lehet csodálkozni azon, hogy röpködni volna kedve. Ám legyen óvatos, és ne tegye! Maradjon inkább két lábbal a földön, hiszen közeleg a szeretet ünnepe, és most itt van szükség Önre. Nem is akármilyen szükség. Hiszen még nincsenek megvásárolva a karácsonyi ajándékok, és az ünnepi menüt sem állította még össze, ideje lenne lassan tervezgetni.

Halak

02.20 - 03.20

Terveivel a vártnál jobban halad, a környezetében élőkkel kialakuló nehézségeket könnyen elhárítja. Befolyásos személyiségek támogatják törekvéseit a háttérből, és további új kapcsolatokra is van kilátás. Anyagi felelőtlenség jellemző Önre ezen a napon is, hajlamos lehet engedni a kísértéseknek, különösen akkor támad költekezési vágya, ha valamihez nagyon kedvezményesen juthat hozzá. Gondolja át azonban, miért is kínálják akciósan a terméket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!