Asztrológia

2012.07.04. 09:54

Napi horoszkóp - szerda

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A nap első részét szívesen tölti baráti társaságban. Ebben az időszakban folytathatja ezoterikus tanulmányait, még mindig sok új ismeretséget köthet, és sokféle inspiráló élmény érheti az egész hónapban. Úgy tűnik, egy új kapcsolat is elkezdődhet, amely komolyabb lehet egy egyszerű kalandnál. Ha már foglalt, akkor viszont töltsön minél több időt a szerelmével. Felemelő érzelmek és érzések szabadulnak fel Önökben.

Bika

04.21-05.21

Ez a hónap legfőképpen az egészég jegyében telik el. Rá kell szánnia egy kis időt arra, hogy a megrendült egészségét valahogyan helyreállítsa, hogy egy lazább élettempót felvéve, kicsit ellazuljanak. Az első figyelmeztető „lövések” már eldördültek, nem kellene megvárni a következőt. Ha úgy gondolja, és megnyugtatja, konzultáljon a háziorvosával. Nem kell félnie, nem fogja megrémiszteni.

Ikrek

05.22-06.21

Nyugalmasabb időszak előtt áll, kezdetben csupán még a régi lendülete hajtja. Ám ne vegye túlságosan komolyan se a terveit, se a fogadalmait, mert nem valószínű, hogy bevégzi azt, amibe belekezd, illetve hogy leszokik valamilyen káros szenvedélyéről. Legfeljebb a pénzét pazarolja a különböző csodaszerekre és álprófétákra. Kedvese költekező kedvében lehet, és ezt Ön tetézheti egy szép, ám költséges ajándékkal.

Rák

06.22-07.22

Mindeddig nagyon meg volt elégedve magával és remeknek tartott ötleteivel. Egyik munkatársának sikerül azonban alaposan felbosszantania Önt, mert kétségbe vonja a „zseniális” tervét. Ráadásul igaza is van, és ez az, amitől még inkább a gutaütés kerülgeti. Mi volna, ha elismerné most az egyszer, hogy tévedett? Veszíteni tudni kell, ideje lenne már ezt megtanulnia. És ideje lenne megtanulni beismerni a tévedését.

Oroszlán

07.23-08.23

Lehet, hogy megbánja, de a mai napon nem halogathatja tovább, döntenie kell. A változás ugyan már régóta érik, mégis ma érkezett el az ideje annak, hogy Önnek is színt kell vallania. Döntése kihatásait a saját bőrén is érezni fogja. Nehéz ilyenkor bölcsnek lenni, mert nem kis kockázatot vállal. Arra, amit mond, többen még szó szerint is emlékezni fognak. Ezért jól gondolja meg a kijelentéseit.

Szűz

08.24-09.23

Még nem múlt el teljesen a veszély, de már kedvezőbb a csillagok állása. Kedélye ugyan hullámzó, ezért könnyen hajba kaphat a szeretteivel vagy a munkatársaival. Néha nagyon harapós isi, és ezzel magára haragítja az embereket. Utána pedig azon kesereg, hogy mindenkiben csalódnia kellett. Vegye észre, hogy a hiba nemcsak bennük van. Jó lenne, ha ilyenkor mások szemével tudná látni saját magát.

Mérleg

09.24-10.23

Kitűnő ízlésének köszönhetően csodálatos az otthona, melyet kettejük számára teremtett meg. Partnere a mai napon rendkívül vonzónak találja Önt, és legnagyobb boldogságára ezt ki is nyilvánítja. A szerelem és az erotika jellemzi ezt a mai napot, kölcsönösen boldoggá teszik egymást nemcsak testileg, de lelki és szellemi síkon is. Olyan energiák szabadulnak ma fel Önből, melyekből még hosszú hetekig táplálkozhat.

Skorpió

10.24-11.22

Munkahelyén ismét rossz, nyugtalanító híreket kap, de már nem is nagyon törődik vele. Úgy van, mint a juhász a farkasokkal. Annyiszor kiabáltak neki: vigyázzon, mert jönnek, hogy mikor tényleg rátámadtak a nyájra, nem hitte el. Ma egyébként minden megtörténhet. Még akár az is, hogy amibe belekezd, sikerülni fog. Másban nem, de egyben bízhat: a szerencséjében, mely most is Ön mellett áll.

Nyilas

11.23-12.21

Ma olyasmit tud meg, ami a szeretett lényben való bizalmát erősen megrendíti. Alaposan vizsgálja meg, igaz-e az információ, mielőtt pálcát törne felette. Úgy tűnik majd, ez a nap sohasem akar véget érni. Családjában is vitákra számíthat, amelyet egyik családtagja idéz elő, mert a saját útját akarja járni. Önnek kell a felek álláspontját egymáshoz közelíteni, így minden diplomáciai érzékére szüksége lesz.

Bak

12.22-01.20

Ha bármifajta ügyben kérdezik, döntő szava kell, hogy legyen. Bármennyire várta is már a pillanatot, csapdába ne kerüljön. Házi murit volna érdemes rendeznie, most minden energiája és kreativitása megvan ahhoz, hogy felejthetetlen bulit hozzon össze. Egy kis pezsgő és az ínycsiklandóan finom falatok hatására mindig könnyebben felszínre tör a meztelen igazság. És a jókedv, az együttlét sem mellékes.

Vízöntő

01.21-02.19

A mai napon kicsit megtorpan, és alacsonyabb sebességre kapcsol, ami nem is árt. Ezen a héten akkor tudja legjobban kihasználni az esélyeit, ha saját vállalkozásba kezd. De ha úgy érzi, hogy hiányzik Önből az üzleti érzék, ne térjen le semmiképpen a helyes útról. Ha olyasmit tesz, amit a törvény tilt, megütheti a bokáját. Ne bízzon abba, hogy nem derül fény a törvényszegésre, hisz a szomszéd is ezt teszi, az Ön csillagai mos nem fognak segíteni.

Halak

02.20-03.20

Ön azokat az embereket, akiknek a jóindulatára rá van utalva, az utóbbi időben nem kezelte a szükséges tapintattal. Gondolja meg, hogyan érezné magát, ha Ön lenne érintve. Csak ha a hivatali vagy magánéletbeli partnerét is bevonja a töprengéseibe, akkor képes elkerülni a visszavágásokat. Ha ez sikerül Önnek, a nap mérlege végül kiváló lesz. Ellenkező esetben elveszít néhány olyan embert maga mellől, akikre eddig bizton támaszkodhatott.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!