Asztrológia

2012.07.02. 09:34

Napi horoszkóp - hétfő

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A mai nap az érzelmi megnyílásról szól. Képes lesz szerelmi vagy baráti vonzalmairól vallani az érintetteknek, még akkor is, ha ilyesmikről egyébként nem szívesen szokott beszélni. Most ugyanis nagyon élnek Önben ezek az érzések. Lazítson, pihenjen, élvezze a kellemes környezetet vagy az esztétikai örömöket. Ez a nap tényleg töltekezésre való. Ma nagyon élvezne egy kis ráérős vidéki autókázást, szépséget és nyugalmat árasztó tájakon.

Bika

04.21-05.21

Szellemileg és fizikailag is gyengének érzi magát ezen a hétfőn. Gondolatban már minden rosszra felkészült, amikor is váratlanul új barátra tesz szert. Érzi, hogy egy életre szóló kötelék alakult ki Önök között néhány perc alatt, mely ki fogja állni az idők próbáját. Ez persze még az Ön hozzáállásától is függ, de most mindenképpen pozitív gondolatokat táplál magában. Félre kell azonban tennie a gyanakvását és a bizalmatlanságát.

Ikrek

05.22-06.21

Kicsit csikorog a gépezet, na de melyik hét nem kezdődött az elmúlt hónapokban nehezen. Veszély fenyegeti Önt és ezt érzi is, csak még nem tudja, honnan számítson rá. Nem is tud felkészülni, váratlan helyről fog érkezni. Igyekezzen ma ezért óvatos és diplomatikus maradni. Partnere Ön mellett áll, ez kisegíti a bajból. Gyermekeivel való kapcsolata a vártnál kedvezőbben alakulhat, ha a mai napon igyekeznek átbeszélni a gondjaikat.

Rák

06.22-07.22

Elve tettvággyal, magabiztosan kezdi meg ezt a hetet. Ma egyszerűen ellenállhatatlan, világos, egyértelmű, logikus terveivel szinte lehengerli az ellenfelét. Úgy söpri el útjából az akadályokat, mint hóeke az úttorlaszt. Akármibe is kezd bele, az sikerrel zárul. Használja ki ezt a napot, és intézze el a fontos ügyeit. Az eredményekben gazdag délelőtt után csodálatos délután és este következik, az éjszakára pedig jelző sincs.

Oroszlán

07.23-08.23

A közelmúltban bekövetkezett események mind a terveinek beteljesülését ígérik. Úgy látszik, most könnyedén tudja venni az Ön előtt tornyosuló akadályokat is. Ha azt akarja, hogy később se érjék csalódások, akkor jól teszi, ha alapos, gondos előkészítő munkával tölti az idejét a munkahelyén. Bár ez az első pillanatban teljesen feleslegesnek látszik, vegyen erőt magán és folytassa az alapozást.

Szűz

08.24-09.23

A mai napon nem árt, ha elfoglalja magát. Mint már annyiszor, most is sokat segít, ha olyan munkát keres magának, ami leköti a gondolatait, nem hagyja szabadon szárnyalni. Amennyiben éppen a szabadságát tölti, ússzon, kiránduljon, töltse mozgással el a mai napot. Éljen kedvenc hobbijának. Az alkotó munkában koncentráljon az önmegvalósításra, most sokkal könnyebben megtalálja ehhez az utat.

Mérleg

09.24-10.23

Nincs az a kimondottan sziporkázó jókedve. Mintha valami nyomasztaná, terhelné a lelkiismeretét. Amíg nem találja meg a megoldás kulcsát, állandóan rosszkedvű, gondterhelt lesz. De amint megszabadul ettől a kísértéstől, újra a régi formáját nyújtja. A választ a kérdésére nem a folyamatos gondolkodás, hanem egy szituáció fogja meghozni. Ha legalább a szerelemben történne valami, az felrázhatná ebből az elkeseredésből.

Skorpió

10.24-11.22

Ha nagyon várta volna a hétfői napot, és úgy gondolta, a mai napon megérkezik a megoldás, csalódni fog. A munkahelyén továbbra is minden változatlan, azaz zavaros, bizonytalan. Ha viszont nem várt semmit a mai naptól, legnagyobb meglepetésére előléptetik, elismerésben részesül. Eszébe ne jusson megkérdezni, megérdemli-e. Mostani teljesítménye, korábbi érdemei alapján biztos lehet benne.

Nyilas

11.23-12.21

A hét első napja váratlan izgalmakat tartogat. Úgy érzi, zűrzavar veszi körül, nem képes átlátni a feladatait, fél, hogy a gondosan előkészített tervei csődöt mondanak. Mindezeken csak megfelelő diplomáciai érzékkel és kellő lendülettel tud úrrá lenni. Családjában, jelentéktelen apróságok miatt, vitákra kerül sor. Igyekezzen megőrizni a nyugalmát, hogy elkerülhessék a nagy veszekedéseket és békében tudjanak nyugovóra vonulni.

Bak

12.22-01.20

Még mindig nagy energiával fog hozzá a mai naphoz. Egyetlen gyenge pontja azért akad: az egészsége. Kisebb balesetre, koccanásra számíthat, ha autóba ül. De minthogy számol ezzel, remélhetőleg nem lesz szeleburdi és meggondolatlan, és ezzel ki is védheti a rossz előjelű eseményt. Este megnyugtatásképpen vegyen kézbe egy könyvet és merüljön el a romantikus történetben. Ráfér Önre a kikapcsolódás.

Vízöntő

01.21-02.19

A hét elején úgy érzi, kicsit lazábban is lehetne kezelni a dolgokat. Ezért aztán lustálkodik egészen addig, amíg egy barátja meg nem hívja egy összejövetelre. Ettől feléled, és persze elfogadja az ajánlatot. Egy bonyolult terv nagyon nagy figyelmet igényel: ha kevesli hozzá a saját szakértelmét, kollégái között bizonyára talál olyat, aki tapasztaltabb és kész segíteni Önnek a probléma megoldásában.

Halak

02.20-03.20

Az életben adódnak olyan helyzetek, melyek csak bizakodással és szilárd hittel oldhatóak meg. Ezért most különösen azon fognak múlni a dolgok, hogy megtalálta-e már a helyét az életben, vagy még keresi önmagát és az élete értelmét. Jobb, ha magába száll, elgondolkozik ezeken a kérdéseken, és nem menekül ideges pótcselekvésekbe, amikre egyébként ezekben a napokban hajlamos lesz. Mérlegeljen, mielőtt belefog, valóban most jött el az ideje megoldani a problémát?

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!