Asztrológia

2012.07.05. 09:32

Napi horoszkóp - csütörtök

<div> <div>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Egyik családtagja elkaphat egy kisebb vírusos megbetegedést. Szakítson időt az ápolására, így nemcsak ő gyógyulhat meg gyorsabban, de Önök is közelebb kerülhetnek egymáshoz. Az utóbbi időben nem nagyon volt arra ideje, hogy a távolabbi családtagjaival ápolja a kapcsolatot, ez most egy remek alkalom. Nemcsak a beteggel, de az őt meglátogató rokonokkal is lesz ideje kicsit elbeszélgetni a régmúlt időkről.

Bika

04.21-05.21

Már korán reggel kiderül, hogy nem mindennapi teendőket kell a mai napon elvégeznie. A gyors lista összeállítása után azonban egyértelművé válik Ön előtt, hogy nem kell feltétlenül Önnek a kezébe venni a kezdeményezés fonalát, elég, ha megvárja, amíg elérik Önt az események. Ha elragadják a mindennapi gondok, az is megeshet, hogy képtelen lesz odafigyelni arra az egyetlen dologra, amitől olyan sok függ majd a közeljövőben.

Ikrek

05.22-06.21

Kiderül az égbolt. Egy sor kellemes meglepetés elé néz a mai napon. Ne tétovázzon, menjen a dolgok elé és kezdeményezzen. Nem fogja megbánni, ha most felbátorodik, és nem hagyja magát csak sodorni az árral, hanem kézbe véve az evezőt, Ön irányítja élete hajóját. A szerencse Ön mellett áll és nem hagyja, hogy letérjen a jó áramlatokról. Merészségének jutalmát a következő hónapban tudja begyűjteni.

Rák

06.22-07.22

Ma hadilábon áll a szerencsével, ezt jobb, ha tudomásul veszi, és nem küzd ellene. Reggel felrobban a kávéfőző, ettől ijedtében elvágja a kezét, és természetesen késve érkezik meg a munkahelyére. Ez még nem is lenne akkora baj, de a főnöke éppen most akar egy fontos ügyet megbeszélni Önnel. Természetesen a kollégái kárörvendő arccal közlik mindezt. Vágjon jó képet a dologhoz, majdcsak túl lesz mindenen. Talán már nem is kell oly sokáig várni erre.

Oroszlán

07.23-08.23

Ki mondta Önnek, hogy szaglásszon utána? Miért él állandóan abban a hitben, hogy félrevezetik, becsapják, megcsalják? Mostani kutatásával is csak annyit ért el, hogy nevetségessé tette magát. Nem túl kellemes érzés, annyi bizonyos. Legközelebb legyen óvatosabb. Vagy még jobb lenne, ha felhagyna ezzel az egész detektíveskedéssel. A felszabaduló energiáit fordítsa jó célokra, ha másra nem, hát szeretteire.

Szűz

08.24-09.23

Megismerkedett valakivel, aki nagyon tetszik Önnek, mégis tartózkodó. Talán legjobban attól fél, hogy csalódni fog. Munkájában is bizonytalan, szeretné tudni, hogy mire számíthat: megmaradhat az állásában, előléptetik vagy elbocsátják. Ezen rágódik ahelyett, hogy nyíltan megkérdezné a főnökét. Álljon a sarkára, legyen határozott. Ezzel a rosszat is jóra fordíthatja, a kellemetlen hangulatát pedig szertefoszlathatja.

Mérleg

09.24-10.23

Valaki áskálódik Ön ellen a munkahelyén, legalábbis minden jel erre utal, bármennyire próbálta eddig nem ezt feltételezni. Anélkül, hogy bármit is elmulasztott volna, a főnöke alaposan megdorgálja. Okosan teszi, ha időben tisztázza a dolgot az ellenfelével, és felnyitja a szemét, hogy az Ön állása csak a nyugdíjazása után lesz megpályázható. Határozott fellépésével és meggyőző stílusával lehengerlő eredményt érhet el.

Skorpió

10.24-11.22

Fekete csütörtök: földindulás a munkahelyén, bizonytalanság, káosz az egész vonalon. Vállalkozásai viszont – ha nem vállal túl nagy kockázatot – ragyogóan mennek. Anyagi helyzete szilárd, Ön mégis tele van kétségekkel. Attól fél, ami még nem következett be, de bekövetkezhet. Nem kell az ördögöt a falra festeni, megjelenik az anélkül is. Koncentráljon a pozitív eseményekre, az ilyen gondolatok átrepítik a nehézségek felett.

Nyilas

11.23-12.21

Mielőtt dönt valamiről, kérjen időt és gondolkozzon el magában. Ma úgy érzi, hogy a hullámok átcsapnak a feje fölött. Rákényszerül, hogy ebben az állapotban döntsön. Hagyatkozzon az oly sokak által irigyelt valóságérzékére. Próbáljon meg a környezetéhez alkalmazkodni, ne várja, hogy mindig Ön legyen az iránytű. Este ne tagadja meg senkinek a kérését, még ha nehezére is esik, később busásan megtérül.

Bak

12.22-01.20

Ahogy mondani szokták, az események megtalálják, nem kell elébük mennie. Ma minden megtörténik, ami megtörténhet, ami egy napba csak beleférhet. Ha jobban elgondolkozik rajta, a történéseknek mégis van reális alapja. Ha az elmúlt hetekben, hónapokban nem került volna a reflektorfénybe, talán most nem találnák meg ennyien, különösen olyan emberek, akik a frissen szerzett népszerűségéből kívánnak hasznot húzni.

Vízöntő

01.21-02.19

Hirtelen elhatározásból vesz valami szép holmit. Talán már a névnapi vagy a születésnapi ajándékot készíti elő szerelmének, és közben arra gondol, hogy hasonló örömben lesz része Önnek is hamarosan. Szerelme nagyon rossz üzletet csinál – vagy valamilyen szakmai kudarc éri – de Ön, jóllehet elsősorban a partnerét okolja, mégis elhatározza, hogy melléáll. Helyesen teszi, a szemrehányással már úgysem menne semmire.

Halak

02.20-03.20

Megint kísértésbe esik, hogy az Önhöz közel állókat érzelmeikben, érzéseikben megsértse. Értesülést kap elektronikus levélben vagy telefonon, mely halaszthatatlan döntést kíván Öntől. Mérlegelje jól a dolgokat, és határozzon minél előbb. Törődjön többet az egészségével. Egyébként viselkedjék inkább tartózkodóan és kerülje el messzire az izgalmakat. Hamarosan olyan állásajánlatot kap, amely próbára teszi a műszaki ismereteit.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!