Asztrológia

2012.07.03. 09:20

Napi horoszkóp - kedd

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Bár hajlamos oda is bajt képzelni, ahol nincs, most tényleg felesleges. Persze csak akkor, ha odafigyel a táplálkozására és a megfelelő öltözködésre. Ezekkel elkerülheti a komolyabb egészségügyi problémákat. A fejfájásokat csak a frontok okozzák, ahogy a lába is csak azért sajog, mert beütötte valahová. De persze ha ez megnyugtatja, forduljon bizalommal a háziorvosához, ő tudni fogja, hogyan kell a betegségeit a helyén kezelni.

Bika

04.21-05.21

Ki gondolta volna, hogy a partnerében egyszerre két végletes természet lapul? Eddig csupán az egyiket, mondani sem kell, a szépet, a kellemeset, a sokat ígérőt ismerhette meg. A másik, a sokkalta kellemetlenebb, rejtve maradt. Csak most, hogy együtt él vele, döbbent rá arra, hogy megint rosszul választott és ismét egy zsörtölődésekkel, veszekedésekkel, hétköznapi csetepatékkal megrakott kocsi elé fogta magát.

Ikrek

05.22-06.21

Most kell megbirkóznia korábbi mulasztásainak következményeivel és azokkal, akiket megbántott. Mindez főként a pénzügyeit érinti, részint mélyebben kénytelen a zsebébe nyúlni, részint még a biztosnak látszó számításai is rendre csődöt mondanak. Meggyűlhet a baja a hivatalos szervekkel, legyen tehát szabálytisztelő a közlekedésben, leginkább akkor, ha külföldre indul. A szerencsére és a barátaira jobban számíthat, mint a saját találékonyságára.

Rák

06.22-07.22

Felérkezett a csúcsra, ez nem vitás. Kissé félve tekint most előre, mert a sejtjeiben azért érzi a közelgő bajt. Minden olyan tökéletes, hogy már ez önmagában is óvatosságra inti. Üzleti sikerei párját ritkítják, szerelmes partnere a tenyerén hordozza még a pénzügyei is szokatlanul rendezettek. Ma még ne kezdjen el aggódni, lubickoljon inkább a boldogságban, ki tudja, meddig tart ez az eufórikus hangulat.

Oroszlán

07.23-08.23

Egy szimpatikus, jó képességű fiatalemberrel hozza össze a sors munkája során. Ez a találkozás hosszú időre meghatározza az életét, de hogy milyen irányba, az ma fog eldőlni. Megnyerő külseje ne tévessze meg, gondosan figyeljen minden szavára, és alaposan nézzen utána a viselt dolgainak. Jobb megelőzni a félreértéseket és a csalódást. Az Ön bizalmára csak az érdemes, aki őszintén feltárja a múltját és a lelkét.

Szűz

08.24-09.23

Jól kifogta ezt a napot. Most minden megeshet Önnel és mindennek az ellenkezője is. Alkotóereje teljében lehet, ugyanakkor a legmélyebb válságba zuhanhat amiatt, hogy elveszíti az állását. Egyaránt érheti nagy szerencse, és amennyiben nem elég figyelmes, baleset is a közlekedésben. Legyen óvatos. Ne keresse a bajt, bízzon inkább a szerencséjében. Hagyja a dolgokat a maguk medrében folyni és készüljön fel mindenre.

Mérleg

09.24-10.23

Van egy rendkívüli képessége: arra törekszik, hogy a mérleg két serpenyője mindig egyensúlyban legyen. Ezt a mai napon nagy művészet lesz megcsinálni. De éppen ez az izgalmas és a csábító is a dologban: a kihívás. Különben is imádja a játékot és a kockázatot. A sok hír közül Önnek kell kiszűrnie, hogy melyik igaz, és mi a megtévesztés. De érzékei most sem hagyják cserben, így remekül elnavigál az információáramban.

Skorpió

10.24-11.22

Feszülten ébred, nem aludta ki magát, egész éjjel forgolódott. Az élet soha nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, vagy, ahogy eltervezzük. De mindig mi rontjuk el. Néha azzal teszi magának bonyolulttá, hogy üldözési mániában szenved, holott nincs is rá oka. Máskor a türelmetlenség, hogy nem győzi kivárni, amíg a családi, vagyoni ügyei rendbe jönnek. A hangulata ettől nyomott, elviselhetetlen.

Nyilas

11.23-12.21

A mai napon nagyobb hangsúlyt fektet az egészségére és mindjárt észre is veszi, hogy problémái vannak. Hirtelen megérzi a hosszú ideje tartó, fárasztó munka súlyát. Most veszi csak észre, hogy mennyire keveset mozgott az elmúlt időben és ez bizony az izületei sem veszik jó néven. Családtagjaival ne folytasson felesleges vitákat, mert csak veszekedés lesz a vége. Partnerével ma legyen különösen gyengéd és engedékeny.

Bak

12.22-01.20

Ha körbejáratja a tekintetét is, hódolók körét kaszálhatja le. Nincs olyan ember a mai napon, akit ne bűvölne el. Testi ereje, érzelmei elsodróak és magukkal ragadóak. Ennyi híve még sosem volt. És tudja, miért van ez most így? Elsősorban életörömöt és energiát sugárzó lénye miatt és másodsorban az eszéért. Törekedjen arra, hogy más kártyáiba is belelásson, de ne fedje fel teljességgel a sajátjait.

Vízöntő

01.21-02.19

Ma valószínűleg pénz áll a házhoz, de ne igyon előre a medve bőrére. Ne feledje: csütörtökön kell behajtania a kintlévőségeket. A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy kedvesét kényeztesse, dédelgesse. A ma adott szeretetet és kedvességet a héten még triplán visszakapja. Egyik barátja szerelmi bonyodalmakba keveredett, és ez komolyan aggasztja Önt. Szívesen adna neki józan tanácsot, csak jó oka van feltételezni, hogy ezt úgysem fogadná meg.

Halak

02.20-03.20

Kötelességtudata most megint a hasznára válik. Bár jobban tenné, ha kitörne abból a körből, amelyben van, mégis sikerül elmélyülnie a feladatokban, és ragyogó eredményeket ér el. Alkotó tevékenységében hivatalos támogatást kap, ha az ezt eredményező kapcsolatot előzőleg eléggé intenzíven ápolta. Szakítson időt a partnerére, hallgassa meg a gondjait-bajait. Ugyanez vonatkozik a szülő-gyermek kapcsolatára is.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!