Állatvilág

2018.08.03. 12:53

Szerető gazdi után szimatolnak

Debrecen - Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Debrecen - Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele, hogy a gazdijelöltek legalább két alkalommal ismerkedjenek a kiválasztott állattal.

Látogatási idő: csütörtök 8-12 óráig, szombat és vasárnap 8-12 óráig. Bővebb információt az egyesület e-mail címén vagy a 0620/402-4301-es telefonszámon kaphatnak.

Doki barátságos, bújós kutya. Nem túl aktív, de nagyon szeret sétálni, felfedezni. Imádja az embereket, egy kis simogatásra bármikor kapható. Szobában nem rombol, tökéletes választás gyerekek mellé is, illetve lakásba.

Kutyust vagy cicust magunkhoz venni nem csak akkor mulatságos, amikor a kisállat még kölyök, cuki és játékos. A felelősség az első pillanattól az utolsóig szól, és kedvencünkkel nem pusztán házőrzőt vagy társat, hanem családtagot is nyerünk magunknak. Csak annyi állatot szabad magunknál tartani, amennyit megfelelően el tudunk látni. Légy velük jóban, rosszban, öregségben! (legyjogazdi.blog.hu)

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!