Állatvilág

2018.03.27. 14:12

Családra várnak ezek a tündéri ebek

Debrecen - Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Debrecen - Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

A menhelyet a Mészáros Gergely kert 0452/2 szám alatt találhatják.

Egyeztetés és egyéb információk: [email protected] vagy a 0620/402-4301-es telefonszámon. Kattintson a menhely honlapjára!

Bendi már sokadik évét tölti a menhelyen, ő a legrégebbi lakónk. Egyszer már örökbe fogadták, de visszahozták. Megérdemelne egy olyan gazdit, aki nem hagyja cserben többet. Nagyon kedves kan, kora ellenére aktív, nagy sétákra, akár túrákra is szüksége van. Gyerekek mellé is ajánlott.

Bonduelle fiatal, 2015-ös születésű, aktív leányzó, aki imádja az embereket. Sportos gazdinak ajánljuk, aki rendszeresen sétáltatja, lefárasztja testileg és szellemileg is. Idősebbek illetve kisebb gyerekek mellé nem ajánlott. Rövid szőrzete miatt benti vagy kinti-benti tartása adjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!