DVSC

2024.05.17. 10:57

Hamzat Ojediran szerint ők a DVSC legjobbai!

Ezúttal a nigériai játékost faggatta a Loki média stábja. A DVSC középpályása Dzsudzsák Balázsról is beszélt.

Molnár Szilárd

Hamzat Ojediran, a DVSC

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A DVSC média stábja az utolsó fordulót megelőzően sem hagyta cserben a szurkolókat, hiszen egy újabb videóval jelentkeztek. Ezúttal Hamzat Ojedirant, a Loki nigériai középpályását kérték meg, hogy dekázás közben válaszoljon a kérdésekre. Egyébként adta magát a választás, hiszen a játékos ebben a szezonba alapemberévé vált a csapatnak, és kemény, megalkuvást nem tűrő játékával sok Loki-drukker szívébe lopta be magát. A Hamzi becenevű futballista ezen a TikTok-videón azt is bebizonyította, azért a labdával is jó barátságot ápol, hiszen miközben válaszolt a nyolc kérdésre, egyszer sem rontott, végig uralta a játékszert.

DVSC, DVSC videó, Hamzat Ojediran, TikTok, Loki
Hamzat Ojediran, a DVSC középpályása
Forrás: DVSC Tiktok-oldala

Na, de jöjjön a DVSC drukkereit legjobban érdeklő rész: a kérdésekre adott válaszok

  • A játékos szerint Dusan Lagator dolgozik a legkeményebben a csapatból
  • Tuboly Máté öltözködik a legjobban, Vajda Botondnak pedig ízlésficama van ezen a téren – utóbbi esetében csak mi tesszük hozzá, nem baj, elég ha a játékos a pályán lesz fazonszabász.
  • A Loki focistái közül a legjobb táncosnak saját magát tartja, a legrosszabbnak pedig Hornyák Csabát – a fiatal balhátvéd kapcsán is el lehet mondani, ha ebben is fejlődik, lehet még a parkett ördöge, de fontosabb, hogy a zöld gyepen táncoltassa meg az ellenfelek játékosait.
  • A DVSC legtechnikásabb spílereként Dzsudzsák Balázst nevezte meg, amin a csapatkapitány játékát ismerve nincs mit csodálkozni.

Viszont az, hogy például kinek van a legjobb zenei ízlése, illetve ki tölti a legtöbb időt a tus alatt, derüljön ki a Hamzat Ojediran videó képsoraiból:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában