Szemétszedés

2024.05.12. 10:39

Nagyszabású hulladékgyűjtést tartott Bakonszegen a polgárőrség

Rengetegen ragadtak zsákot

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Polgárőr Szövetség

Bakonszegen indította el az Országos Polgárőr Szövetség a Tisztítsuk meg az országot és az Illegális hulladéklerakó-helyek felderítése 2024 elnevezésű programokat – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Vármegyei Polgárőr Szövetség.

A helyi eseményhez – melyet a Bakonszegért Egyesület kezdeményezett – csatlakozott a vármegyei polgárőr szövetség is. A szemétszedési akcióban a kezdeményező civil szervezet tagjain kívül a Bakonszegi Polgárőr Egyesület, a Polgárőrség Nyírábrányi Egyesület, a Püspökladányi Polgárőr Egyesület lovasai, a Gondozási Központ lakói, az óvodások és a helyi önkormányzat munkatársai is részt vettek.

A mintegy 75 fő polgárőr, 33 fő óvodás, 11 egyesületi tag, 20 fő a Gondozási Központból és az önkormányzat munkatársai közel 3 köbméternyi szemetet gyűjtött össze a településen és a környező erdős területekről. A szemetet a kijelölt gyűjtő helyekre rakták, amit másnap az önkormányzat szállított el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában