Zsebébe tette az áruvédelmi eszközt

Akt.:
Berettyóújfalu – A berettyóújfalui rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a bihartordai fiatalember ellen, aki a megalapozott gyanú szerint eltulajdonított egy pólót.

Egy férfi tett bejelentést 2015. április 17-én 11 óra 10 perckor a rendőrség ügyeletére arról, hogy az egyik helyi boltban lopáson értek tetten egy fiút, akit visszatartanak. A rendőrök a helyszínre mentek és megállapították, hogy a fiatalember két pólót vitt be a próbafülkébe, azonban csak az egyiket hozta ki, majd fizetés nélkül akart távozni az üzletből, mikor jelzett az áruvédelmi kapu. A bolt alkalmazottja feltartóztatta a fiút, aki miután az áruvédelmi eszközt eltávolította a ruhadarabról, a pólót a nadrágjába, míg az áruvédelmi eszközt a zsebébe rejtette. A járőrök a bihartordai lakost elfogták és előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra. A 19 éves V. Krisztiánt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a V. Krisztián ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –
hirdetés