Zsákokba gyűjtötték a lopott holmit egy hajdúnánási tanyán

Zsákokba gyűjtötték a lopott holmit egy hajdúnánási tanyán
© Fotó: police.hu
Hajdúnánás – Polgárőrök és közterület-felügyelők segítettek elfogni a két férfit.

A polgárőrök és a közterület-felügyelők június 16-án 11 óra körül arról értesítették a rendőröket, hogy feltartanak két férfit, akik korábban feltehetőleg bűncselekményt követtek el az egyik hajdúnánási tanyán.

A rendőrök a helyszínre mentek és kérdőre vonták a hajdúdorogi lakosokat, akik a megalapozott gyanú szerint bementek a tanyára, majd felszakították az egyik épület ponyváját, és ott három zsákba különböző alkatrészeket, szerszámokat pakoltak össze. A zsákokat kivitték a tanyáról és a kerítés mellé tették, ahonnan később kerékpárral akarták azokat elszállítani. A járőrök előállították a 19 és 42 éves férfiakat, majd kihallgatták őket a rendőrkapitányságon.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A nyomozók megállapították, hogy R. Attila már előző nap is járt a bűncselekmény helyszínén, és az akkor eltulajdonított tárgyakat egy MÉH-telepen értékesítette, ezért bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2017. június 19-én elrendelt.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság R. Attilával és L. Józseffel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

– police.hu –
hirdetés