Autó - Motor

2014.12.27. 14:00

Nyugodtan őrüljetek meg

Van egy fiatalember, akit mindenki Szandró néven ismer. Persze tudjuk, hogy a becsületes neve Bődi Sándor, de ritkán használjuk. Elsőre úgy volt, hogy nem tudnak indulni a Szilveszter Rallyn, de megoldódott, úgyhogy azt üzeni mindenkinek, hogy „Nyugodtan őrüljetek meg a pálya szélén, és csápoljatok nekem és Gyökös Janinak”. Sanyi ennél többet is mondott a verseny előtt…na lássuk mit is.

Van egy fiatalember, akit mindenki Szandró néven ismer. Persze tudjuk, hogy a becsületes neve Bődi Sándor, de ritkán használjuk. Elsőre úgy volt, hogy nem tudnak indulni a Szilveszter Rallyn, de megoldódott, úgyhogy azt üzeni mindenkinek, hogy „Nyugodtan őrüljetek meg a pálya szélén, és csápoljatok nekem és Gyökös Janinak”. Sanyi ennél többet is mondott a verseny előtt…na lássuk mit is.Szandró, melyik versenyen mentél utoljára?- Sziasztok! Köszönöm a kérdést, utoljára a debreceni salakmotor pályán megrendezett autós körversenyen rajtoltam el. Ebben az évben nem sikerült komolyabb versenyen indulnom, mert lett egy főnököm a „kicsi maci”, aki diktálja az iramot. J Ő nem más, mint a drága kisfiam, aki azonnal főnök lett, ahogy megszületett, de ezt mi nem bánjuk cseppet sem.

Apa lettél, megkomolyodtál...öregszel is...és hamarosan a "kis Szandró" veszi át a helyedet. Így van?

- Igen, apa lettem imádom a kicsi fiamat. Nem komolyodtam meg, ugyanolyan hülye vagyok, mint voltam J. Nem öregszek J, bár vannak ősz hajszálaim. Remélem, hogy a kis Szandró átveszi a helyem, ezért nem eladó a Lada.

Majdnem úgy alakult, hogy nem sikerül Gyökös Jani haveroddal rajthoz állni a Szilveszter Rallyn, szerinted hiányoztál volna az "odáigvagyokazsiguliért" fanoknak? 

- Minket is majdnem szét@@szott az ideg, mikor kiderült, hogy nem mehetünk, de hála nektek (Bakó Rally Team és Tiba Anita), mégis csak sikerül rajthoz állni Gyökös Jani haverommal. Szerintem hiányoztunk volna a mocskosoknak, mert mi azért megyünk, hogy ezeket a fanokat kiszolgáljuk a mottónk a „keresztbemenís”.

Gondolom a szokásos dolgokat lehet tőletek várni…semmi házi pálinka, semmi keresztbe menés…egyszóval semmi buli? Na, ki vele, mire számíthatnak a nézők!

- Hp-t viszünk rendesen, az összes gumit leforgatjuk, és ott is elfordítjuk, ahol nem lehet. Köszi, Puszi, HP… SÖR… SZANDRÓ JJJ és akkor szerintem így meg is leszünk.

 

Köszönet a támogatásért:

Polc Impex Kft.; Bakó Rally Team; OMP Autóház Kft.; Medipost Kft.; UK Geotherm Kft.; Szinkron Kft.; Ju-Fo Kft.; Palker Papír Kft.; Cezár Tours Kft.; Hajdú-Service Kft.; Malompark Bevásárlóközpont; Folkem Kft.; Gekon sro.; Alfa Szerszámcentrum Kft.; Józsa Gumi Kft.; Linett Bútor Kft.; presztizssport.com; Móré Viktória ügyvéd; László Racing Kft.;

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Jákób Dániel

Címkék#rally

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!