Zimány Lindát kikezdték!

Zimány Lindát kikezdték!
Zimány Lindát a Cool Tv műsorvezetőjét kikezdték egy interjú során.

A modell a sztárvideónkban arról mesélt, hogy mindenképpen arra hajazott az ominózus riporter, hogy lejárassa, amit ő nem értett. Tőle távol álló témákról, a rockról, a metálról faggatták, majd meg akarták vele fejtetni a fonogram szó jelentését.

A gyönyörű modell-műsorvezető Zimány Linda szívesen adott interjút mindeddig. Történt ugyanis, hogy egy nem éppen jó fej riporternek nyilatkozott, ahol megpróbáltál lejáratni. “Nem értettem a közeledésüket, de aztán a többiek elmagyarázták, akikkel már több interjút készítettek, hogy igazából ők ezt így gondolják, hogy szeretnének lejáratnak mindenkit. Egy srác készített velem interjút, ők egy nagyon rockos, metálos oldal, ahogy én tudom bár sokat nem értek ehhez a műfajhoz. Nagyon kellemetlen kérdésekkel jött és próbálta ezt a lejáratos dolgot. Azért nem értettem, hogy miért teszi ezt, mert ha valaki rám néz mindjárt gondolja, hogy nem vagyok otthon annyira sem a rock zenében sem a metálban. Annak ellenére, hogy semmi bajom vele, van egy csomó rock csapat, akit szeretek és meghallgatok, bár azok is poposabbak. És én elismerem, hogy nem értek a metálhoz. Szerintem ebben nincs semmi szégyen. Utána próbálkozott, hogy fejtsük meg mit jelent a fonogram szó, meg ilyen dolgokba mentünk bele.” – emlékezett vissza a kellemetlen élményre a modell a tabutv.hu sztárvideójában.

“Majd a jövőben megpróbálom őket elkerülni, csak nem tudja az ember, hogy ilyenkor melyik a jobb, ha elkerüli, vagy ha odaáll beszélni, után meg úgyis úgy vágják össze az anyagot, ahogy ők gondolják. Tehát elég nehéz.” – osztotta meg észrevételeit a kellemetlen élményről Zimány Linda. “Voltak nyilván olyan pikírt dolgok, amik úgy kellemetlenek tudnak lenni, de azért alapvetően mindenki meghúz egy határt. Van az amikor az ember elnevet rajta utólag, hogy jó hát persze bepróbálkoznak, de nem olyan szinten, hogy mindenképpen sértő legyen.” – ecsetelte a tabutv.hu riporterének a műsorvezető.

Forrás: Tabu Tv