Zenés rekeszizomedzés a Lovardában

Kőhalmi Zoltán
Kőhalmi Zoltán - © Fotó: HBN-archív
Debrecen – Kőhalmi Zoltán mellett Kovács András Péter és Janklovics Péter zenés produkcióját is megnézhetjük.

A stand up műfaját kibővítve érkezik szeptember 25-én a Lovardába a Dumaszínház csapata. A debreceni dumaszínházban az elmúlt nyolc évben számtalan különleges előadást láthatott és hallhatott a közönség, többek között Janklovics Péter is játszott már a looper nevű zeneszerszámával a színpadon, Kőhalmi Zoltán pedig még a gyermekkori kártyanaptár-gyűjteményét is megmutatta. A looper ezúttal is jön a Lovardába: „Janklovics Péter bármilyen slágert tud vele pillanatok alatt reprodukálni” – mondja Kovács András Péter, akinek egy-egy gitártémáját is tudják vele végteleníteni a színpadon. Teszik ezt a Dumaswing formációval.

„Amikor rájöttem, hogy már nem tudok elmenni bulizni, mert vagy én, vagy a hely már túl öregek vagyunk, akkor arra gondoltam, hogy úgy érezheti magát az ember jól, ha van egy saját garázs­zenekara. Ez lett a Duma­swing Janklovics Péterrel és Illés Ferenccel, akinek a jelenléte azért fontos, hogy legyen köztünk valaki, aki tud is zenélni” – idézte fel a kezdeteket Kovács András Péter.

A 19 órakor kezdődő előadás Kőhalmi Zoltán fellépésével teszi emlékezetessé a péntek estét, mellette pedig a két „majdnem zenész” humorista a profi gitárossal, Illés Ferenccel együtt bolondozik a színpadon.

HBN–SZL

Címkék: ,