Zene és Tánc a Budapest Bárral

Akt.:
Zene és Tánc a Budapest Bárral
© Budapest Bár (Fotó: Ruth Zuntz)
Szívrobbanás! Szaladjon hát, ki merre lát! Húszezer éjszakás kaland egyetlen májusi éjszakába sűrítve a Lovardában.

Kár tovább keseregni az elfagyott szilvafácska fölött, tavasz van, s a szellő szabad. Pucoljuk fényesre a táncos cipőinket, s rajtoljunk egy forró kubai hangulatú estre május 23-án a Budapest Bár célozza meg a debreceni közönséget szívbombájával és a ReP Rendezvény és Produkció szervezői olyan helyszínt választottak, ahol a rumba romba döntögetheti a résztvevőket. A Lovardában ugyanis félretolják a székeket, s teret biztosítanak a táncolni vágyóknak. (Persze, aki igyekszik ülőhelyekre is akadhat.)

Újraöltöztetett dalok

A Budapest Bárt Farkas Róbert alapította és vezeti. Eredeti szándéka az volt, hogy a új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. Az együttes megalakulása óta többgenerációs kedvenccé vált – számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, vagy nagyon közismerteket öltöztettek új köntösbe. Korok, kultúrák és generációk találkoznak a produkcióban. Kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmeznek újra. A Budapest Bárt nem lehet nem szeretni: el kell jönni a koncertre, hátradőlni, bulizni, élvezni a zenét és a jobbnál jobb számokat! El lehet hozni a nagyit, az unokát, a barátnőket – garantáltan mindenki jól fogja magát érezni. A Lovardában a zenekar alaptagjain – Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob) – túl jelen lesznek a népszerű énekesek: Behumi Dóri, Keleti András, Kiss Tibor, Németh Juci, Szűcs Krisztián és Frenk.

A május 23-án, 19 órakor kezdődő koncertre jegyek kaphatók a Napló-székházban (előfizetők számára kedvezményesen), a Lovardában, a Malompark Szolgáltató Shopjában és online: https://tixa.hu/BudapestBarKoncert_lovarda

 

– PR cikk –