Zebrán sodort el két férfit egy kisbuszos nő Újvárosban

Zebrán sodort el két férfit egy kisbuszos nő Újvárosban
© Fotó: police.hu
Balmazújváros – A hajdúszoboszlói rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a nővel szemben, aki egy férfit elütött, egy másikat pedig elsodort gépjárművével.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztály egy 52 éves nővel szemben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

A nő egy Toyotával közlekedett március 1-jén 9 óra 20 perc körül Balmazújvárosban, Kastélykert utcán a Debreceni út felől a Szabadság sor irányába. A sofőr a Kastélykert utca és Szabadság sor kereszteződésénél nem biztosított elsőbbséget két, a gyalogos-átkelőhelyen kerékpárjukat tolva áthaladó férfinak. A nő gépjárművével az egyik férfit elütötte, míg a másik gyalogost elsodorta.

ze2

Fotó: police.hu

A baleset következtében az egyik férfi az orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a napokban befejezték a nyomozást és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték az ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .