Zavaró-e a vörös csillag a Heineken sörökön?

Zavaró-e a vörös csillag a Heineken sörökön?
© Forrás: 24.hu
Debrecen – Hat ember véleményét kérdeztük arról, mit gondol a sör címkéjéről.

– Engem különösen nem zavar, biztos megvan az oka annak, hogy odakerült. Nem szoktam alkoholt fogyasztani, így nem is látom a csomagolást. Nem gondolom, hogy ezt a Parlamentben kellene tárgyalni – véleményezte Czapovics Renáta.

czapovics-renita
Czapovics Renáta

– Nem fogyasztok alkoholt, nem zavar, hogy mi van egyes sörök címkéjén. Értem, hogy mi miatt tárgyalják a Parlamentben, de szerintem ez felesleges – jelentette ki Ájropetyán Richárd.

ujropetyin-richird
Ájropetyán Richárd

Katona Tünde szerint lenne fontosabb dolog is, amit tárgyalhatnának, mint az egykori szovjet jelkép egy sörösüvegen. Ehelyett foglalkozhatnának a kórházakkal vagy az oktatással.

katona-t-nde
Katona Tünde

– Nekem a kommunizmus jut eszembe a vörös csillagról, így természetesen zavar. Olvastam, hogy tárgyalják, és jó lenne, ha elérnék, hogy legalább nálunk levegyék a csillagot az üvegekről – mondta Ilosvai Regina.

ilosvai-regina
Ilosvai Regina

– Negatívnak gondolom. Egyesek számára ez provokáló lehet, főleg azoknak, akik átélték a kommunizmus borzalmait. A Heineken számára ez egy rossz reklám is lehet – véli Schmidt Edina.

schmidt-edina
Schmidt Edina

Elchlinger Grétának ezzel nincs baja; mivel nem szokott sört inni, a csomagolásukat sem figyeli. Azt azonban nem nézi jó szemmel, hogy a fontos dolgok helyett ezzel foglalkoznak az emberek.

elchlinger-greta
Elchlinger Gréta

HBN-BR | Fotók: Molnár Péter