Zaglebie Lubin vs. DVSC-TVP – Varsányi és Hársfalvi megmutatták közös kuckójukat

Zaglebie Lubin vs. DVSC-TVP – Varsányi és Hársfalvi megmutatták közös kuckójukat
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC a délelőtti kondi után megebédelt, majd csendes pihenő következett a társaságnak.

Az Európa Hotelben szállt meg a csapat, a gárda vezetőedzője, Tone Tiselj állította össze a szobabeosztást, vagyis hogy ki, kivel kerüljön össze. Varsányi Nóra és Hársfalvi Júlia egy szobán osztoznak, a lányok megmutatták kuckójukat, és elmondták, először alszanak együtt, de teljesen jól érzik magukat egymás társaságában.

1-1

Fotó: Derencsényi István

– A szállásunk kifogástalan, igényes, tiszta, közel van a csarnokhoz, és az étel is finom, amit felszolgálnak. Nem volt gond az elalvással sem, igaz, a hosszú út is kifárasztott minket – tudtuk meg Nóritól, miközben Juli épp befonta a haját.

1-3

Fotó: Derencsényi István

Az összecsapások előtti rituálékról szólva Varsányi elmondta, a meccseket megelőzően mindig mindent megpróbál ugyanúgy csinálni, Hársfalvi pedig megérinti az egyik kapufát, de számára az a legfontosabb, hogy jó érzéssel tudjon menni a találkozóra.

HBN


Fotó: Facebook / DVSC Kézilabda
Debrecen - Nehéz feladat vár a Lokira, melynek a Lubin vendégeként kell előnyt kiharcolnia a visszavágóra. Megkezdi nemzetközi kupaszereplését a DVSC-TVP, mely az EHF Kupa második fordulójában kapcsolódik be a küzdelmekbe. A Loki ellenfele a lengyel Zaglebie Lubin együttese, mely az első körben i...

Fotó: Facebook / DVSC Kézilabda
Debrecen - Már a szombati, lengyelországi EHF Kupa-meccs helyszínén tartózkodik és készül a DVSC-TVP csapata, mely a Zaglebie Lubin együttese ellen harcolt a továbbjutásért. A párharc első felvonását szombaton 18.30-tól vívják meg a felek Lubinban. Helyszíni beszámoló. A Loki már csütörtökön regg...