Zaglebie Lubin vs. DVSC-TVP – Kemény, de jó kedélyű tréning

Akt.:
A DVSC-TVP péntek esti edzésén
A DVSC-TVP péntek esti edzésén - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen, Lubin – Edzést vezényelt pénteken este a cívisvárosiak szakmai stábja a Lokinak a Hala Spectacle-RCS sportcsarnokban, ahol szombaton 18.30-tól megvívja a DVSC a lengyelek elleni EHF Kupa-meccsét.

A játékosok remek hangulatban várták a tréninget, melyen a bemelegítés után következett a kőkemény munka. Míg Márián Blanka kiosztotta a feladatokat, Tone Tiselj a taktikán dolgozott, illetve figyelte a lányokat. A labda is előkerült, előbb párokban gyakoroltak a csajok, majd közösen, a kapusokkal addig külön foglalkoztak.

Később meccsszituációkat imitáltak a kézisek, ekkor már Tiselj mester osztotta ki az instrukciókat. A háttérben halk zene szólt.

tv-2

Fotó: Derencsényi István

Az aréna mintegy 3700 fő befogadására képes. A pálya két szélén, és a kapuk mögött is vannak székek, melyek zöld, fehér és narancssárga színekben pompáznak. A többfunkciós csarnok egyébként elég impozáns.

ln

Fotó: Derencsényi István

A hírek szerint száz debreceni drukker látogat el Lubinba, hogy a helyszínről szurkoljanak kedvenceiknek. A csapat tagjai elmondták, örülnek, hogy ilyen sokan szorítanak majd nekik élőben, ez sokat jelent számukra, és legalább egy kicsit otthon érezhetik magukat.

A foglalkozás végeztével visszatért a gárda az Európa Hotelbe, ahol a vacsora után, egy rövid megbeszélést követően pihenő várt az egylet tagjaira.

HBN


Fotó: Derencsényi István
Debrecen, Lubin - EHF Kupa-találkozót játszik szombaton a DVSC-TVP csapata, az ellenfél a lengyel Zaglebie Lubin csapata. Fotók, videók, helyszíni hangulatjelentések és további érdekességek egy helyen! [liveticker name="zaglebie-lubin-vs-dvsc-tvp-lengyelorszagban-a-loki-kezilabdazoi"]

Fotó: Facebook / DVSC Kézilabda
Debrecen - Nehéz feladat vár a Lokira, melynek a Lubin vendégeként kell előnyt kiharcolnia a visszavágóra. Megkezdi nemzetközi kupaszereplését a DVSC-TVP, mely az EHF Kupa második fordulójában kapcsolódik be a küzdelmekbe. A Loki ellenfele a lengyel Zaglebie Lubin együttese, mely az első körben i...Sporthírek