Zaglebie Lubin vs. DVSC-TVP – Élvezték a lokista lányok a Veszprém buszát

Akt.:
Zaglebie Lubin vs. DVSC-TVP – Élvezték a lokista lányok a Veszprém buszát
© Fotó: Facebook / DVSC Kézilabda
Debrecen – Már a szombati, lengyelországi EHF Kupa-meccs helyszínén tartózkodik és készül a DVSC-TVP csapata, mely a Zaglebie Lubin együttese ellen harcolt a továbbjutásért. A párharc első felvonását szombaton 18.30-tól vívják meg a felek Lubinban. Helyszíni beszámoló.

A Loki már csütörtökön reggel útra kelt, nem is csoda, hiszen hosszú út várt a lányokra. A bő 13 órás utazást mindenki másképp viselte, Tóvizi Petra kifejezetten élvezte.

dv34

Fotó: Facebook / DVSC Kézilabda

– Reggel hatkor keltünk útra, szerintem annyira nem volt vészes, játszottunk, volt, aki filmet nézett, zenét hallgatott. Én aludtam és olvastam is.

Az érkezésünk után mintegy átmozgatás gyanánt elmentünk egy kicsit sétálni a városban, majd megvacsoráztunk. Pénteken délelőtt kondiztunk, felébresztettük a testünket”

– mondta a debreceniek ifjú tehetsége a lengyelországi szállásukon.

A piros-fehérek a Veszprém buszával tették meg a nagy utat, Petra elárulta, kényelmes volt számunkra a szállítóeszköz. – Látszik, hogy férfiakra van tervezve, sokkal nagyobb hely van, mint egy átlagos buszon – fogalmazott a beálló, majd hozzátette, már mindenki nagyon várja a meccset, melynek a végén ők szeretnének örülni.

dv35

Fotó: Facebook / DVSC Kézilabda

HBN


Nyíradony vs. DVSC-TVP
Debrecen, Nyíradony - Amíg napjaink Lokija Magyar Kupa meccsen lépett pályára Nyíradonyban szerda délután, napra pontosan 30 évvel ezelőtt, 1987. október 4-én bajnoki címet szerzett az akkor DMVSC néven szereplő debreceni női kézilabdacsapat. A szurkolók abban bíztak, hogy a történelmi sikerre emlék...Sporthírek