HAON - PR cikk

2017.09.13. 15:29

Új Ispotály Lakópark: zöldövezeti nyugalom a belváros peremén

A város központjához közel épül Debrecen egyik legújabb lakóparkja.

A város központjához közel épül Debrecen egyik legújabb lakóparkja.

Az Új Ispotály Lakópark koncepcióját úgy álmodták meg a beruházók és a tervezők, hogy a belvárosra jellemző nyüzsgő, zajos környezetbe, élhető, modern, zöld teret alakítsanak ki megfizethető áron. Ennek eredményeképpen valósul meg az Ispotály utca és Salétrom utca által körbehatárolt területen az új, minden igényt kielégítő először két majd további három épületegyüttesből álló lakópark.

Az építkezési munkák az első ütem esetén 2017. májusban kezdődtek meg, a lakások 2018. szeptemberében kerülnek átadásra

Praktikum és kényelem

Az épületek által határolt, zajtól, széltől védett, tájépítész által tervezett modern belső park, az épületek közti hangulatos pihenőhelyek kínálnak lehetőséget a kikapcsolódásra.

A gyermekek részére a zöldterületen modern játszótér épül, zárt, biztonságos lehetőséget nyújtva a legkisebbek szórakozásának. A járműforgalomtól teljesen elzárt, világos, tágas, gondozott kert, nyugalmas életteret biztosít az itt élők számára.

A infrastrukturális kényelemről a villamos, autóbusz, vasútállomás, óvoda közelsége mellett az új főpályaudvar, intermodális központ kivitelezése során megépülő kereskedelmi és vendéglátó, szórakoztató egységek is gondoskodnak majd.

Kis lakástól a családi otthonig

A négy szintes + tetőtér kialakítású “A”  épülettömbben 44 lakás és 4 üzlet, a “B” épülettömbben 73 lakás épül a 18 ezer négyzetméteres telken. Az épületek lifttel ellátottak, a mélygarázsban minden lakáshoz teremgarázs kerül kialakításra, az üzletekhez a felszínen lesz biztosított a parkolás. A garázsokhoz, lakásokhoz funkcionális, egyedi és közösségi tárolók is vásárolhatók.

A lakások négyféle méretben 44 m2 62 m2 84 m2 és 121 m2 alapterülettel kerülnek kialakításra 320 ezer Ft és 370 ezer Ft közötti négyzetméteráron, melyekhez a földszinten zöld teraszok, az emeleten pedig loggiák tartoznak.

Érdeklődni:

+36-30-284-9159

A lakóterek kialakítása a legoptimálisabb térhasználattal történt, kérésre berendezés tervezéssel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!