Vonzó tizenhárom fogásos étlap

A héten Varsóba utazik a Speedway Miskolc salakmotoros klub vezetése, hogy aláírja ,,a” szerződést.

Egyelőre téli álmukat alusszák a honi salakoválok, azonban a kulisszák mögött minden csapat, így a Speedway Miskolc is gőzerővel készül az idei megmérettetésekre.

Ezekben a hetekben leginkább az idei költségvetésünk megerősítésén dolgozunk – tudtuk meg Jacsó Tibortól, a miskolci salakmotoros klub elnökétől. – Annak a nyugodt háttérnek a megteremtésén, amely ha rendelkezésünkre áll, akkor nyugodt szívvel tekinthetünk a számunkra áprilisban kezdődő szezon elé. Mert ígérgetni, hitegetni senkit sem akarunk. Ez nem a mi profilunk. 

“Agyalnak” 

Van is miért dolgozni, hiszen két komplett versenymotor mellett egy ,,kiszolgáló” kisbusz beszerzése, az egységes csapatruházat, no meg a televíziós közvetítések tető alá hozása van terítéken a Speedway Miskolcnál – említette a napi ügyeket Jacsó Tibor.

Természetesen azon is ,,agyalunk”, hogy miként tehetnénk még inkább vonzóvá szurkolóink számára idei ,,tizenhárom fogásos étlapunkat” – tette hozzá a Speedway Miskolc első embere. – Nem titok: vonzó jegyárakkal, érdekes kiegészítő programokkal, vagy éppen bérletcsomaggal akarunk majd a porondra lépni már februárban. Még egyszer mondom: elkapkodni semmit sem akarunk, de az is igaz, hogy hamar tovaszáll majd az előttünk álló három hónap.

Kiderült az is, hogy a Speedway Miskolc vezetése ezen a héten a Lengyel Motorsport Szövetség salakmotoros szakágának vendége lesz Varsóban a lett Daugavpils és az ukrán Rovnó képviselőivel együtt, hogy hivatalosan szentesítsék a felek indulási szándékukat a lengyel II. vonalban.

JLI