Vonattal ütközött a bocskaikerti sofőr, beismerte, hogy figyelmetlen volt

Vonattal ütközött a bocskaikerti sofőr, beismerte, hogy figyelmetlen volt
© Fotó: police.hu
Bocskaikert, Tiszajenő – A szolnoki rendőrök befejezték a nyomozást az ellen a bocskaikerti férfi ellen, aki személygépkocsijával a fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti sínekre hajtott és vonattal ütközött Tiszajenőn.

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást folytatott közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy bocskaikerti lakos ellen. Az eljárás adatai szerint a 44 éves férfi 2016. január 1-jén 9 óra 15 perckor Tiszajenő belterületén a fénysorompó tilos jelzése ellenére személygépkocsijával a vasúti sínekre hajtott, ahol összeütközött a Kecskemét irányából Szolnok irányába menetrend szerint közlekedő személyvonattal. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. A szolnoki rendőrök az 44 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt beismerte, hogy figyelmetlen volt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat a terhelt ellen vádemelési javaslattal a Szolnoki Járási Ügyészség részére a napokban megküldte.

– Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság –