Vonattal ment lopni, de kiszúrták a vasutasok

Vonattal ment lopni, de kiszúrták a vasutasok
© Fotó: police.hu
Püspökladány – A rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Püspökladányban és Szentesen lopott bicikliket és horgászfelszerelést.

Egy férfi bejelentést tett a rendőrségre május 11-én, hogy Püspökladányban az egyik Bocskai utcai lépcsőházban lévő tárolóból ellopták kerékpárját és horgászfelszerelését.

A helyszínen a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a vasúti dolgozók segítségével azonosítottak egy férfit, aki egy fekete kerékpárral és egy horgászbottartó zsákkal szállt fel egy Debrecenbe tartó vonatra, amelyről Hajdúszoboszlón szállt le. A püspökladányi rendőrök hajdúszoboszlói otthonában fogták el Sz. Miklóst, akinél megtalálták az eltulajdonított kerékpárt és horgászfelszerelést is, plusz egy női kerékpárt, amiről kiderült, hogy azt április 19-én lopta el Szentesen.

A nyomozók a férfit Püspökladányba előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Sz. Miklós beismerte a bűncselekmények elkövetését, elmondta, hogy mindkét esetben vonattal vitte haza az ellopott értékeket.


3

Fotó: police.hu


A Püspökladányi Rendőrkapitányság az 54 éves férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.


1
Fotó: police.hu


– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés