Vonat ütött el egy embert szombat délután a balmazújvárosi állomáson

Vonat ütött el egy embert szombat délután a balmazújvárosi állomáson
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – A város önkormányzati tűzoltóit riasztották a balesethez, akik a mentőszolgálatnak segítettek a sérült férfi kórházba szállításában – áll a megyei katasztrófavédelem közleményében. Ügyeleti hírek szombatról.

Szombat délben Nyíradony külterületén, a 471-es számú főút mellett keletkezett tűz. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltották el az egy hektáron lángoló avart és gazt.

Peremégéssel égett tíz hektáron a száraz avar Hosszúpályi külterületén. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet.

Személyvonat ütött el egy embert tegnap délután a balmazújvárosi vasútállomáson. A város önkormányzati tűzoltóit riasztották a balesethez, akik a mentőszolgálatnak segítettek a sérült férfi kórházba szállításában. A vonaton közel ötvenen utaztak, ők nem sérültek meg, egy másik személyvonattal folytatták útjukat – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött – olvasható a police.hu-n. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 12 személyt állítottak elő, köztük 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 4 esetben történt.


Teljes terjedelmében égett egy autóbontó műhely péntek este Hajdúszoboszlón, az Ady Endre utcában
Hajdú-Bihar - Berettyóújfalu közelében baleset miatt volt teljes útlezárás. Tűz keletkezett péntek reggel egy nyolc méter magas, kiszáradt fa odújában Debrecenben, a Vág utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltó egy vízsugárral oltották el a lángokat. Füsttel telítődött egy családi ház tegnap...