Sport

2013.05.30. 14:16

Ütőképes Lokit kell építeni

Debrecen - A bizalmat továbbra is élvező Kondás Elemér néhány dolgon változtatni fog a jövőben.

Debrecen - A bizalmat továbbra is élvező Kondás Elemér néhány dolgon változtatni fog a jövőben.Mint arról csütörtöki számunkban beszámoltunk, újabb két esztendeig Kondás Elemérnek szavazott bizalmat a DVSC vezetősége a vezetőedzői poszton. A mostanáig szerződéssel csupán nyárig rendelkező szakember munkáját a jövőben is a bevált stáb – Sándor Tamás és Györky Gábor pályaedzők, illetve Erdélyi Miklós kapusedző – segíti majd.

A klub nem verte nagydobra a szerződéshosszabbítást, csendesen megegyeztek a felek és egy rövid hírben közölte a hivatalos honlap: tovább él a bizalom az tréner irányába.

– Nem ért váratlanul a kontraktus aláírása, hiszen korábban beszéltünk az elnök úrral erről – fogalmazott Kondás Elemér. – Mint elmondta, elégedett az elvégzett munkánkkal, ezért pillanatok alatt egymás tenyerébe csaptunk – fogalmazott a szakember, aki dióhéjban értékelte a Loki kispadján eltöltött bő két esztendő eredményeit. – Összességében nem panaszkodhatunk, mert egy bajnoki címet és két Magyar Kupa-elsőséget sikerült begyűjtenünk. Legutóbb viszontagságos idényt éltünk meg, akadtak különböző problémáink, de amit vállaltunk, hogy a Debrecent kivezetjük a nemzetközi porondra, azt idén is teljesítettük.

Jó csapat kell

A tréner hozzátette, sok nagyszerű élménnyel gazdagodott a csapat élén, de van, amit másképpen fognak csinálni a jövőben, hogy mit, azt egyelőre nem kívánta elárulni.

– Tanulságos időszak volt, de az is a feladatunk, hogy folyamatosan tanuljunk és minél több megszerzett tapasztalatot állítsunk a DVSC szolgálatába. Optimista ember vagyok, pozitív szemlélettel, bízom benne, hogy újabb nagyszerű időszak előtt áll az utóbbi tíz esztendő legsikeresebb magyar klubja! Persze, az egy dolog csupán, mit tervez az ember és más az, ami megvalósul ebből. Sok minden változik mostanság, épül az új stadion, fontos, hogy a DVSC nagyszerű hagyományaihoz méltóan szerepeljünk, tehát évről évre nemzetközi kupaindulást biztosító helyen kell végeznünk. Azaz nem csak a hazai színtéren, de az európai porondon is ütőképes együttest kell kialakítanunk, ezért dolgozunk kollégáinkkal a jövőben – zárta mondandóját Kondás Elemér.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!