Volt élettársához tört be

A nyomozóhatóság munkatársai az ellopott készpénz egy részét a terheltnél megtalálták és lefoglalták
A nyomozóhatóság munkatársai az ellopott készpénz egy részét a terheltnél megtalálták és lefoglalták - © Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság
Létavértes – A létavértesi rendőrök rövid időn belül elfogták a gyanúsítottat.

Egy férfi 2014. február 13-án 16 óra 45 perckor telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét arról, hogy a létavértesi családi háza egyik ablakát valaki betörte, majd bemászott a lakásba és a hálószobából készpénzt tulajdonított el.

A helyszínre irányított rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A beszerzett információk és a tanúk által adott személyleírás alapján az egyenruhások látókörébe került egy tépei lakos, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A járőrök a betörőt egy órán belül Létavértesen elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozóhatóság munkatársai az ellopott készpénz egy részét a terheltnél megtalálták és lefoglalták, melyet a sértettnek visszaadtak. A nyomozók K. Anitát gyanúsítottként kihallgatták, amely során a 27 éves nő beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya ellene – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –