Volt-e már közlekedési balesete?

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció - © Fotó: Pixabay
Debrecen – Arról kérdeztük Debrecen lakosait, volt-e már közlekedési balesetük, vagy találkoztak-e már olyan szituációval, mely során segítséget kellett nyújtaniuk.


Dr. Szappanos Miklósné, gyógyszerész

Szerencsére nem volt, viszont ha ilyet látnék szemtanúként, biztos ott maradnék, egészségügyi dolgozóként kötelességemnek is érzem. Minden embernek segíteni kellene egymásnak.


Gencsi-Tóth Ibolya, rehabilitációs mentor

A Nagyállomáson láttam nemrég egy balesetet, és őszintén szólva nagyon rossz érzés fogott el. A tűzoltók, a rendőrök is a helyszínen voltak, nagyon ijesztő volt látni, és nem tudni semmit.


Mocsár Réka, hallgató

A buszon ültünk, amikor nekimentünk egy előttünk haladó autónak. Hirtelen meglepődtem, és meg is ijedtem, hogy vajon mi történhetett. A buszsofőr figyelmes volt, mindenkit megnyugtatott.


Tumi Abdelkarivné, nyomdai alkalmazott

Nem, de ha ilyen helyzettel találkoznék, biztos, hogy nem haladnék tovább, hanem segítenék az áldozatnak. Amit meg tudok tenni, azt megtenném, nem is értem, mit gondolnak a cserbenhagyók.


Dickmann Tamás, nyugdíjas

Egy közlekedési baleset mindkét félnek nagy törés az életében. Szemtanúként az első dolgom lenne értesíteni a hivatalos szerveket. Az a baj, hogy az emberek többsége ilyenkor csak bámészkodik.

HBN | Fotó: Molnár Péter