Akadt balhé pénteken is

Akadt balhé pénteken is
Hajdú-Bihar – Tűz, drogdílerek, vesztegetés, diplomaosztó, földadó-mizéria… ezúttal is volt minden, mi szem-szájnak ingere. Összefoglalónkban minden fontos pénteki eseményt megtalál.

Halálos utazás a szekérbe kapaszkodva
A még fiatalkorú K. Ernő vezette azt a szekeret, amelybe kapaszkodva egy kisfiú utazott a biciklijén, akit egy hátulról érkező holland rendszámú autó elgázolt.

Ice-Cold


„Mi a földtulajdont adóztatjuk”
Bár Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a napokban a kivetett földadó visszavonására szólított fel minden érintett települést, a balmazújvárosi önkormányzati képviselőknek eszük ágában sincs semmissé tenni a települési adóról alkotott rendeletüket. A polgármestert a „miértekről” kérdeztük.

fold


Drogterjesztő hálózatot számoltak fel a debreceni rendőrök
A debreceni rendőrök 2015. február 3-án budapesti lakásában fogták el azt a férfit, aki budapesti és debreceni lakosoknak értékesítette az általa termesztett kábítószert.

drog


Fotóinkon a frissen végzett debreceni bölcsészek
Megkapták oklevelüket a Debreceni Egyetem bölcsészei pénteken, fotósunk megörökítette a diplomaosztó ünnepséget.

bolcsesz_


Tűz ütött ki a debreceni gyárban
Tűz ütött ki egy Határ úti csapágygyár 800 négyzetméteres részében, ahol 300 ember dolgozott. A fémkoptató berendezés különálló elszívójában csaptak fel a lángok.

tuzolto_


Finisébe érkezett a környezetvédő pere
A perbeszédekre is sor került pénteken, a Tiszántúli Természetvédők Társulata elnökének perében, akit vesztegetés elfogadásával vádolnak.

per


A cukrász, akinek mindene az édesség
Már 55 éve annak, hogy Gara Gyula kisütötte első süteményét, és lassan 30 éve nyílt a Gara Cukrászda.

gara