Volna kedve egy frissítő debreceni kerékpártúrához?

Akt.:
Volna kedve egy frissítő debreceni kerékpártúrához?
© Fotó: Debreceni Kilométerek Sportegyesület
Debrecen – A Debreceni Kilométerek Sportegyesület a Decathlon Áruházzal közösen immár második alkalommal rendezi meg a Decathlon Kerékpártúrát 2016. július 16-án. 11.00-kor rajtolnak el a kerékpárosok a Decathlon Áruház elől, a táv 50 km.

Útvonal:

Decathlon Áruház (Balmazújvárosi út) – Látóképi csárda – Tófürdő – Balmazújváros – Visszaút ezen az útvonalon. Az útvonal teljes szakaszán rendőri biztosítással közlekednek a kerékpárosok. Ezen az útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

A Tófürdőnél ajándék fagyival kedveskedünk minden résztvevőnek. Balmazújvárosban a frissítőállomáson minden részt vevő kap ásványvizet és müzli szeletet. A túra végén minden résztvevő emlékérmet vehet át, frissítésként pedig ásványvizet, banánt, nápolyit és szőlőcukrot kapnak a kerékpárosok. A rajtszám alapján tombolanyereményeket sorsolnak ki.

Nyeremények:

1 db városi kerékpár, 1 db 3 személyes sátor, 1 db pulzusmérő óra, 1 db városi roller, 1 db 10000 forintos vásárlási utalvány, 5 db ingyenes szerviz kupon, 5 db kisebb ajándékcsomag (kulacs, fényvisszaverő, pumpa)

Az előnevezési díj teljes összege levásárolható a Decathlon Áruházban. Még a helyszínen is lehet nevezni!

– Debreceni Kilométerek Sportegyesület –


Még lehet nevezni a jövő heti bringaversenyekre

Debrecen – A mai naptól július 19-ig lehet nevezni, a július 23-24-én Debrecenben megrendezendő Páros Időfutam Országos Bajnokságra, valamint a Kritérium Országos Bajnokságra.