Helyi közélet

2012.10.03. 10:19

Hajdú-Bihar megye rendőrségi hírei: Lopás, garázdaság, eltűnés

Hajdú-Bihar - Nézze meg milyen ügyekkel foglalkoztak megyénk rendjének őrei az elmúlt napokban!

Hajdú-Bihar - Nézze meg milyen ügyekkel foglalkoztak megyénk rendjének őrei az elmúlt napokban!

Debreceni Rendőrkapitányság:

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban tegnap délután állítottak elő a debreceni járőrök egy tiszalöki és egy bagaméri férfit. A férfiakat a kapitányágon gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Önmaga biztonsága érdekében mentőt kértek a debreceni járőrök tegnap délelőtt egy 72 éves helyi asszonyhoz, aki otthonában öngyilkossággal fenyegetőzött. Az asszonyt a mentők kórházba szállították.

Garázdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt állították elő és hallgatták ki gyanúsítottként a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai azt a 30 éves férfit, aki tegnap esete Hosszúpályiban a Galamb utcában bántalmazta ismerőség. Az 52 éves asszony könnyű sérüléseket szenvedett.

 

Berettyóújfalui Rendőrkapitányság:

Tegnap délután lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság nyomozói két férfit hallgattak ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették őket.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai – mint ahogy arról korábbi felhívásunkban beszámoltunk – a 2012. szeptember 30-án újirázi otthonából eltűnt Papp Mária (61 éves) kutatását a mai napon tovább folytatják a Debreceni Egyetem Különleges Orvos és Mentőcsoportjával (DEKOM) kiegészülve.

 

Megyénkben az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

A határátkelőhelyeinken jelenleg nincs várakozás, a forgalom folyamatos.

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában