sörös doboz a szőnyegen

2019.09.07. 08:36

Száz méter után az árokban ért véget a nánási kocsikázás

A gyanúsított árokba hajtott az autójával, alkoholt is fogyasztott, és a vezetéstől is el volt tiltva – olvasható a police.hu-n. A hajdúnánási rendőrök befejezték a nyomozást.

Fotó: police.hu

A rendőrségre május 5-én 14 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Hajdúnánáson árokba hajtott egy autó. A járőrök a helyszínre mentek, ahol a jármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, írja a police.hu. A rendőrségi közlemény szerint az egyenruhások előállították a 49 éves férfit a rendőrkapitányságra, ahol megállapították azt is, hogy a helyi lakos eltiltás hatálya alatt vezetett. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy csak kocsikázni akart egy kicsit, azonban 100 méter megtétele után árokba hajtott az autóval.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában