Vizes vb 2017: a hivatalos oldalt ajánlják jegyvételre

Többek között Hosszú Katinkáért is szoríthatunk majd
Többek között Hosszú Katinkáért is szoríthatunk majd - © Fotó: Derencsényi István
Budapest – A Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. felhívja a figyelmet, hogy akik jegyet szeretnének vásárolni minden idők legnagyobb hazai sporteseményére, a vizes világbajnokság hivatalos oldalán keresztül tegyék meg.

Mint írják, a hivatalos jegyértékesítő oldal nem számol fel semmilyen extra kezelési díjat, vagy egyéb költséget. A jegyárak kialakításánál az volt a cél, hogy minél többen szurkolhassanak a versenyeken, a családok pénztárcáját ne terhelje meg a belépő vásárlása.

A 17. FINA Világbajnokság jegyértékesítése 2016 decemberében indult, azóta 90 ezer jegy kelt el. Ez a szám a következő jegykontingens megnyitásával jelentősen nőni fog. A jegyek kibocsátásának ütemezését a FINA-val együttműködve alakítja ki a Bp2017 Nkft., figyelembe véve a korábbi nagy világversenyek tapasztalatait is. A következő jegykontingens megnyitásakor minden jegy elérhetővé válik.

A szervezők úgy alakították ki a jegyárakat, hogy minél többen tudjanak belépőt vásárolni és a helyszínen szurkolni a sportolóknak. Az az irányelv, hogy nincs extra költség vásárláskor, minden más viszonteladói hálózatnál történő internetes vásárlás esetén nem érvényesül.

A különböző fórumokon vásárolt jegyek árai ezért jóval drágábbak lehetnek, mint a Bp2017 Nkft. hivatalos hálózatán elérhető belépők, melyeket a Ticket Express / Eventim jegyirodáknál szerezhetők be.

HBN