Magyarország

2008.05.25. 11:38

Rendőrökre támadt, majd kiugrott az ablakon

<p>Ajka - Ollóval támadt a rendőrökre, majd lábon lőtték, végül kiugrott az ablakon és meghalt egy román férfi hajnalban Ajkán. Mindez a helyi rendőrkapitányság épületében történt.</p>

Román vendégmunkások Olaszország felé utaztak éjjel, és megálltak a 78-as főút melletti egyik csárdánál. Egyikük felmászott az épület tetejére, onnan téglákat, cserepeket dobált le. Ezért hívták ki a helyiek a rendőröket és a tűzoltókat is. A külföldi végül a rábeszélés hatására lemászott, és a rendőrökkórházba szállították.

A kivizsgálás után az ajkai rendőrkapitányságra vitték. Ott a férfi ki akart menni a mosdóba, és oda is elkísérték a rendőrök. Ekkor azonban egy ollóval a rendőrökre támadt, a fejükön és nyakukon is megsebezte őket. A rendőrök segítségére rohanó társa többször is lábon lőtte a támadót, aki erre kitörte az ablakot, és kiugrott az első emeletről. Azonnal meghalt - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az ügyet a Veszprém megyei Főügyészség nyomozó ügyészsége vizsgálja hivatalos személy elleni erőszak miatt.

Kapcsolódó cikkek:
· Rossz vonatra szállt, kiugrott
· Fiának hitte a kizuhanó tolvajt
· Gyerekével ugrott ki az asszony
· Megijedt a kalauztól, kiugrott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!