Vízöntő szerelmi horoszkóp 2010.

Vízöntő szerelmi horoszkóp 2010.
Februárban felfordulás várható az érzelmi életedben.

Van valaki a közvetlen környezetedben, akihez eleinte csak a munkával kapcsolatos teendők kötnek, de később rádöbbensz, hogy már a magánéletedet sem szívesen képzeled el nélküle. Olyan kérdések foglalkoztatnak, amik eddig eszedbe sem jutottak. Viszont az, hogy most felmerültek a gondolatodban, azt jelzik, hogy már nem érzed magát jól abban a kapcsolatban, amiben élsz – vagy ha szingli vagy, hát megelégelted a magányt.

Kezdetben talán nehezen tudod eldönteni, hogy ez az új érzés barátság-e vagy szerelem, különösen akkor, ha már házasságban élsz, és család vár haza. Csak a szívedre hallgass. Itt sem az észérvek, sem a barátok tanácsa nem segít. Problémáidra egyedül kell megoldást találnod, mert ha tanácsot kérnél, csak még jobban összezavarodnál, hiszen mindenki másképp látja kívülről a helyzetedet.

Változtatásra azonban a lehetőség csak áprilisra érik meg. Lehet, hogy nem is te, hanem a véletlenek összjátéka dönti el, hogyan lépj tovább. A végső megoldásra szeptemberben kerül sor, amikor új partnered kész tények elé állíthat, és nem esik nehezedre a döntését elfogadni.

Forrás: Astronet.hu