Helyi közélet

2014.05.12. 07:36

Megnyitotta kapuit az év kiemelt kiállítása

Debrecen - <em>Alföld – Történetek kétszáz év magyar képzőművészetéből</em> címmel nyílt meg az év kiemelt kiállítása szombaton a MODEM-ben.

Debrecen - Alföld – Történetek kétszáz év magyar képzőművészetéből címmel nyílt meg az év kiemelt kiállítása szombaton a MODEM-ben. HBN | Fotók: Matey István


Debrecen - Az év egyik fő kulturális eseményeként a MODEM „Alföld – Nem pusztán táj” címmel nagyszabású kiállításban mutatja be az alföld festészetét. A Kölcsey Központ tárlata (...NAGY ÉG! – Debrecen az alföldi festészet vonzásában) a helyi alkotók lezárult életműveiből válogatott művek felmutatásával csatlakozik a kiállításhoz.


Debrecen - Alföld - Történetek kétszáz év magyar képzőművészetéből címmel nyílik kiállítás a MODEM-ben. Felvételeink a pénteki sajtóbejáráson készültek.


Debrecen - Tárlat saját identitásuk formálására nyitott helyieknek.


Debrecen, 2014. május 10., szombat (MTI) - Negyvenhat alkotó - köztük például Csontváry Kosztka Tivadar, Fényes Adolf és Mednyánszky László - csaknem százötven műve látható az Alföld - Történetek kétszáz év magyar képzőművészetéből című tárlaton, amely szombaton nyílt meg a debreceni Modemben, a Modern és Kortárs Művészeti Központban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában