Labdarúgás

2020.04.23. 16:56

BUSE: eddig megfeleltek az elvárásoknak

A jó felkészülés után remek őszt produkált a Berettyóújfalu.

Dobogós helyről várja a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett megyei első osztályú bajnokság folytatását a BUSE labdarúgócsapata. Szitkó Róbert együttese 13 győzelmet, 3-3 döntetlent és vereséget számlálva a harmadik helyet foglalja el a táblázaton.

– A csapat magja évek óta ugyanaz, a nyáron sem volt nagy játékosmozgás – elevenítette fel Szitkó Róbert a Hajdú-bihari Naplónak. – Ennek ellenére jól igazoltunk, hiszen Nagy Róbert, Polonio-Guerreiro Joao és Puskás Zalán érkezésével erősödött a gárda. Erre az idényre az elvárások mások voltak, szerettünk volna ott lenni az első ötben, mert július-augusztusban megfelelő létszámban tudtunk részt venni az edzéseken.

„Ez meglátszott az őszi eredményeinken is, mert úgy gondolom, az együttes a tőle telhető legjobb félévet hozta le”

– értékelt a szakember.

Szitkó elmondta, a tavalyival ellentétben a gárda idei mérkőzéseivel viszont már nem lehet elégedett,

a sok hiányzó, és a nem éppen zökkenőmentes téli felkészülés meglátszott a tavaszi első két bajnokin.

– A Püspökladány és a Hajdúböszörmény ellen nem hoztuk azt, ami bennünk van, viszont az utolsó két találkozónk jól sikerült. Ha nem szakadt volna félbe a bajnokság, szerintem akkor is meg tudtuk volna tartani a dobogós helyünket. A védelmünk stabil volt a szezon során, a középpályán és a támadósorban javulnunk kell, de ettől függetlenül elégedett vagyok a csapat teljesítményével – nyilatkozta Szitkó Róbert.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában