Helyi közélet

2015.03.12. 17:44

Virtuóz produkció a debreceni közönségnek

Debrecen - Boros Misi és a komolyzenei tehetségkutató döntősei is a cívisvárosban lépnek fel.

Debrecen - Boros Misi és a komolyzenei tehetségkutató döntősei is a cívisvárosban lépnek fel.Kivételesnek ígérkezik az a koncert, amelyet az első komolyzenei tehetségkutató műsor, a Virtuózok résztvevői adnak március 20-án vasárnap a Kölcsey Központban. A közönség a képernyő után élőben is hallhatja a zseniális előadókat, köztük a 11 esztendős Boros Misit, a kicsik kategóriájának pécsi nyertesét. Az M1-en tavaly ősztől karácsonyig futó, a klasszikus zenének és az ifjú tehetségeknek hatalmas népszerűséget hozó műsorból megismert fiatal művészek koncertjére a jegyek már kaphatóak. Lugosi Dániel Ali (klarinét) a műsor fődíjasa, Boros Misi (zongora) a kicsik kategóriájának nyertese, Demeniv Mihály (harmonika) a műsor különdíjasa, és a döntősök: Sándor Zoltán (hegedű), – aki 6 éves kora óta a Zeneakadémia különleges tehetségek osztályában tanul –, Tóth Bettina és Szauer Bianka, a két szegedi hárfa-virtuóz, és Kiss Zoli, a bravúros és elbűvölő hegedűs, a Kölcsey Központban bebizonyítják a debreceni közönségnek, hogy tehetségük, átütő előadásmódjuk méltán nyűgözte le a zsűrit és az ország televíziónézőit.

Akik jegyet váltanak a koncertre, visszaidézhetik a műsorból már ismert darabokat, de találkozhatnak olyanokkal is, amelyek műsoridő híján, nem kerültek adásba, valamint a fiatalok egy kizárólag erre az estére készülő produkcióval is meglepik a debreceni közönséget.

Kedvezményes jegyek válthatók a Napló közönségszolgálatán és a jegy.hu oldalon, valamint valamennyi ismert jegyirodában.

HBN


Debrecen - A debreceni bemutatón Werner Gábor vezényli a Kodály Filharmonikusokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában