Vitamin, gyümölcs és meleg tea betegség ellen

Akt.:
Vitamin, gyümölcs és meleg tea betegség ellen
© Fotó: PIxabay
Debrecen – Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy ki hogyan védekezik a betegségek ellen.

csuzi-vanesszaCsuzi Vanessza – pultos

Úgy védekezem, hogy sok gyümölcsöt fogyasztok, különösen kedvelem a frissen facsart narancslevet és a turmixot. Ha pedig kimegyek az utcára, figyelek arra, hogy rétegesen öltözködjek.

driszku-denesDriszku Dénes – felszolgáló

Szabolcsi lévén természetesen pálinkával óvom magam, de szoktam magamhoz venni vitaminokat, illetve forró teát is legurítok a torkomon. Évente csak egyszer vagyok beteg, de akkor nagyon.

ivanyi-zsanettIványi Zsanett – hosztesz

Hűvös időben felöltözünk, multivitamint szedünk, és odafigyelünk az egészséges étkezésre, mert időnként betegeskedünk. A legtöbb emberhez hasonlóan mi sem szeretünk orvoshoz járni.

laszlo-zenoLászló Zénó – krupié

Ebben az időjárásban az ember alaposan felöltözik, hogy meg ne fázzon, esetleg forralt bort, vagy meleg teát iszik. Hasznos a C-vitamin, amelyet én tabletta formájában is szedek.

szarka-istvanSzarka István – biztonsági őr

Az egyik közismert cseppet szedjük a családdal, nekünk az remekül bevált, azóta elkerülnek a betegségek. Én inkább természetes anyagokkal kúrálom magam, a nejem inkább orvoshoz jár.

HBN | Fotók: Derencsényi István


Az influenza ellen oltással is védekezhetünk (Képünkön dr. Tóth Marianna üzemorvos)
Hajdú-Bihar - Rossz közérzet, levertség, gyengeség, fejfájás és étvágytalanság is felléphet. Ezek lehetnek a tünetei a vírusos vagy bakteriális felülfertőzéseknek, melyek megelőzése végett a szükséges higiéniai lépéseket meg kell tennünk. – Gyakran mossunk kezet, és kerüljük a zsúfolt helyeket! P...